Selsli

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  24 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel
Bli DNT-medlem

Hytta er åpen for bruk, men plass må bookes på forhånd. Dette gjelder ut oktober! les mer her 

Fra 1.11 åpner vi for dagsbesøk og drop in overnatting. Det vil fortsatt være muligheter for å booke sengeplass.

Det er ikke lov å oppholde seg på hyttene dersom du er i karantene!

Ikke belag deg på at hytta har antibac eller annen desinfeksjonssprit

________________________

Den velholdte hytta har en lys og innbydende spisekrok, og smakfull innredning. Den romslige hemsen gir god soveplass, i tillegg adskilt soverom. Mulighet for skoleklasser.

Hytta er låst med DNT-nøkkel og kan brukes hele året. 

Den har anneks med fire senger der det er tillatt å ha med hund. Annekset er fullt utstyrt med kjøkkenkrok og det du trenger for oppholdet i en ubetjent hytte. 

Området rundt Selsli

På Baklifjellet sør for Løkjabrua i Jondalen ligger Selsli i et variert og idyllisk landskap. Terrenget er litt knausete og åpent med glissen furuskog. Det er mange vann her, både store som domierer landskapet og de små overraksende tjern. Flere av tjern ved hytta frister til en dukkert. Det er fine muligheter for rundturer fra hytta, både på merka og umerka stier. Men kan ta den fine utsynsturen til Baklisetra - som var hjemmefrontcelle under 2. verdenskrig - eller man kan ta turen opp på Selslinatten (809 moh) og nyte det praktfulle rundskuet derfra.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

Fasiliteter

 • Bade
 • Vedovn

Tilpasset for

 • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

a) Fra Barmen: Fra Kongsberg ut på E134 til Meheia. Ta ved skiltet til Hengsvann. Kjør 6 km inn til Barmen. Derfra skilt opp seterbakken og videre blå merka sti. Ca. 2 t.

b) Fra Jondalen (med bil eller buss): Kjør fra Kongsberg på Fv.40 videre oppover Numedal, ta av til Jondalen på Fv.37. Kjør til Løkja bru. Derfra merka sti. Ca. 1 1/2 t.

c) Fra Bolkesjø (med bil eller buss). Kjør fra Kongsberg på Fv40 videre oppover Numedal, ta av til Jondalen på Fv.37 mot Bolkesjø. Skilt er like etter Mjaugetjørn og før Bolkesjø. Et par hundre meter på vei til parkeringsmulighet. Derfra merka sti. Ca.2 1/2 t.

Link til mer info og forslag til adkomst her 

Adkomst vinter

Vi gjør oppmerksom på at merket skiløype ikke er det samme som oppkjørt skiløype. Sjekk skisporet.no for nærmeste oppkjørte skiløype.

a) Fra Barmen: Fra Kongsberg ut på E134 til Meheia. Ta ved skiltet til Hengsvann. Kjør 6 km inn til Barmen. Samme adkomst som sommerrute. Følg veien opp bakken. Her kommer du til merket trasé. ( ca. 5 km.)

b) Fra Kongsberg: Preparert løype fra Kongsberg skisenter. Følg skilting til Knutehytta og videre til Selsli. (ca. 20 km.)

c) Fra Mjaugetjørn: Kjør fra Kongsberg på Fv.40 videre oppover Numedal, ta av til Jondalen på Fv.37 mot Bolkesjø. Like før Bolkesjø ligger Mjaugetjørn. Følg Knuteløpstraséen herfra til Selsli. (ca. 11 km.) 

Link til mer info og forslag til adkomst her 

SjekkUT | Selsli

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
103

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Selsli ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT