Selsli

Annonse

Om hytta

Den velholdte hytta har en lys og innbydende spisekrok, og smakfull innredning. Den romslige hemsen gir god soveplass, i tillegg adskilt soverom. Mulighet for skoleklasser.

Hytta er låst med DNT-nøkkel og kan brukes hele året. Den har anneks med fire senger der det er tillatt å ha med hund.

På Baklifjellet sør for Løkjabrua i Jondalen ligger Selsli i et variert og idyllisk landskap. Terrenget er litt knausete og åpent med glissen furuskog. Det er mange vann her, både store som domierer landskapet og de små overraksende tjern. Flere av tjern ved hytta frister til en dukkert. Det er fine muligheter for rundturer fra hytta, både på merka og umerka stier. Men kan ta den fine utsynsturen til Baklisetra - som var hjemmefrontcelle under 2. verdenskrig - eller man kan ta turen opp på Selslinatten (809 moh) og nyte det praktfulle rundskuet derfra.

Større grupper meldt:

25. januar: større gruppe fra Fjellsport Drammen

Fasiliteter

  • Bade
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

a) Vei 134 til Meheia. 6 km til Barmen. Derfra merka sti. Ca. 2 timers gange.

b) Bil eller buss til Løka bru i Jondalen. Derfra merka sti. Ca. 1 1/2 t.

c) Bil eller buss til Bolkesjø. Skilter like etter Mjaugetjørn før Bolkesjø. Et par hundre meter på vei til parkeringsmulighet. derfra merka sti. Ca. 2 1/2 t.

Adkomst vinter

Traséen til Knuteløpet går rett forbi hytta. Start enten i Kongsberg skisenter, ved Knutehytta eller på Mjaugetjørn like før Bolkesjø.

Man kan kjøre til Barmen (se sommerbeskrivelsen) og ta rett opp bakken til man møter løypa.

Annonse