Legg til huskeliste
  34
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Nå trenger du ikke lenger å forhåndsbestille plass på selvbetjeningshyttene.

  OBS! Sikringshytta på Haldorbu er revet og det er kun mulig å overnatte i hovedhytta. 5 sengeplasser kan forhåndsbestilles for overnatting fram til 14. august. Etter denne datoen stenger bookingsystemet mens bygging av den nye hy...

  Fasiliteter

  • Vedovn

  Passer for

  • Barnevennlig
  Annonse
  LangsuaHaldorbu landskapsvernområde

  Adkomst mulig med

  • Sykkel

  Adkomst sommer

  I sommersesongen går det bilvei fram til Liomseter. Fra Lillehammer følger du E6 nordover et lite stykke og tar av mot Gausdal. Følg riksvei 255 til Forset. Ta av til venstre mot Fagernes og ned i bakken til høyre mot Fagernes, følg så rv 204 til Holsbru Kafé, knappe 2 mil. Derfra til høyre mot Liomseter, ca 22 km, bomvei.Fra Fagernes kjører du mot Lillehammer og tar av til venstre mot Liomseter ved Holsbru Kafé (bomveg). Fra Liomseter er det fire timers fottur til Haldorbu.

  Med adkomst fra Valdres kan du også ta Valdresekspressen til Fagernes, lokalbuss mot Beitostølen til Heggenes og taxi derfra til Yddin og Storeskag. Fra Storeskag tre timers fottur til Haldorbu.

  Adkomst vinter

  Bil til Lillehammer, kjør mot Gausdal rv 255 mot Skåbu til Øvre Svatsum. Der tar du av til venstre, skiltet Revsjøen og følg Revsjøvegen til Synstgardsetra. Herfra er det ca 13 km på kvistet rute til Liomseter og videre kvista rute til Haldorbu. Alternativt kan en også følge rv 255 mot Espedalen og gå opp til Storkvelvbu og videre derfra til Haldorbu.

  Vinterstid er veien stengt ved Selstølen, litt nordøst for Yddin Fjellstue. Herfra er det merket/kvistet rute til Storeskag og videre til Haldorbu.

  SjekkUT | Haldorbu

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  34

  SjekkUT-besøk