Legg til huskeliste
  9
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Tjalalveshytta ligger i skog like ved vannet Tjálanisjávrre med fiskemuligheter. Snaufjellet finner du like bak hytta. Sjølve hytta er romslig med stort oppholdrom og flere soverom. Adskilt fra hoveddelen er det en liten del med kjøkken og et soverom hvor det og er tillatt å ha med seg hund.

  Selve navnet Tjalalves er lulesamisk og uttalse...

  Fasiliteter

  • 12v
  • Fiske
  • Mobildekning
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  Annonse
  SulitjelmafjellanJunkerdal nasjonalpark/Juŋŋkaravuome nasjonalpárkkaBodø og Omegns TuristforeningSulitjelma og Omegn Turistforening

  Adkomst sommer

  Bil eller buss til Sulitjelma. Videre langs veien mot Jakobsbakken til parkeingsplassen sør for Kjelvatnet, ca 1 1/2 km før Jakobsbakken.

  Herfra på merket rute som starter over utløpsdammen fra Kjelvatnet. Følg merkinga fam til NØ hjørne av vatnet. Herfra stiger løypa oppover til du kommer i skoggrensa. Her bryter den til venstre i østlig retning . Følg retninga til du treffer ruta fra Lomivatnet. Følg denne ned til hytta. Gåtid ca 2 t. (6 km)

  Adkomst vinter

  Som om sommeren til parkeingsplassen sør for Kjelvatnet.

  Herfra på ski opp til Kjelvatnet og langs scootersporet over vannet til utløpet av elva fra Tjlánisjávrre. Opp langs elva og så over Tjlánisjávrre og opp til hytta på østsida av vannet. Ca. 5 km/1 t på ski.

  SjekkUT | Tjalalveshytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  9

  SjekkUT-besøk