Legg til huskeliste
  1
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  BELIGGENHET

  Rastekoie på E1 og Nordlandsruta mellom Virvasshytta og Bolnastua. Koia ligger like sør for Daudmannselva/Ravgajohka i nærheten av Auronasa (1129 moh.), fjellet som har gitt motiv til foreningens gamle logo. Vanligvis snør koia ned og kan være vanskelig å finne på vinterstid. Men får du et skimt av den, så husk at det er festet en spade oppe på den ene vindskia. 

  UTSTYR

  Koia er utstyrt med ovn og ved. Den er utstyrt med to brisker slik at det kan overnattes ved nød. Da må man ha egen sovepose og liggeunderlag.

  AKTIVITETER

  I området hvor koia ligger kan du være heldig å få et glimt av fjellreven.

  HUND

  Tillatt med hund.

  BOOKING

  Se oversikt over ledige hytter og bestillingsinformasjon her.

  BETALING

  Overnatting på hytta kan betales i forkant eller etterkant med bankoverføring eller vipps. Betaling kan også betales med kort eller kontant på turlagets kontor.

  DNT MEDLEMSKAP

  Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her.

  HISTORIE

  Corraskoia ble fløyet inn omentrent samtidig som opprettelsen av Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, i oktober 1989. Samme helg kom også materialene til Raudfjelldalskoa på plass.

  Fasiliteter

  • Vedovn
  Annonse
  Indre Helgeland

  Adkomst sommer

  Corraskoia ligger langs Grensesømmen og Nordlandsruta på den T-merkete ruta mellom Virvasshytta og Bolnastua like sør for Daudmannselva/Ravgajohka på nordsida av Virvassfjellet/Viresbahkku.

  SjekkUT | Corraskoia

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  1

  SjekkUT-besøk