Grasfjellkoia

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  Ingen sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Ulåst

BELIGGENHET

Rastekoie sør for Storsakersvatnet på E1 og Nordlandsruta, mellom Kjennsvasshytta og Umbukta Fjellstue. Vinterstid kan koia være nedsnødd og dermed vanskelig å finne.

SMITTEVERN

For å ivareta sikkerheten til alle som benytter vårt tilbud er det påbudt å booke hytteovernatting på forhånd og følge nye regler for hyttebesøk. Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt, men teltere kan låne toalettet ved behov. Dugnad er vi gode på i DNT, takk for at du bidrar til den nasjonale dugnaden!

UTSTYR

Koia har ovn og ved til oppvarming. I nødsfall er det mulig å overnatte i koia, som er utstyrt med to brisker uten madrasser. 

AKTIVITETER

Området rundt koia byr på både fiske i Storakersvatnet og muligheter for topptur til Gresfjellet.

HUND

Tillatt med hund.

BOOKING

Pga strenge restriksjoner under koronapandemien må overnatting bestilles på forhånd. Se oversikt over ledige hytter og bestillingsinformasjon her .

BETALING

Overnatting på hytta kan betales i forkant eller etterkant med bankoverføring eller vipps. Betaling kan også betales med kort eller kontant på turlagets kontor.

DNT MEDLEMSKAP

Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her.

HISTORIE

Ingen spesiell historie ved hytta.

Fasiliteter

 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Grasfjellkoia ligger på Grensesømmen og Nordlandsruta like nord for Grasfjellet og sør for Storakersvatnet på den T-merkete ruta Umbukta-Kjensvatnet.

Adkomst vinter

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 0 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: