Kvepsendalskoia

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  Ingen sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Ulåst

BELIGGENHET

Rastekoie i Kvepsendalen som ligger på E1 og Nordlandsruta, mellom Kvitsteindalstunet og Virvasshytta. Gunstige vindforhold gjør at koia ikke snør ned vinterstid. Du finner koia ved et lite vann langs Kvepsendalselva/Guoppsajåhkå vest for Ardekfjellet.

SMITTEVERN

For å ivareta sikkerheten til alle som benytter vårt tilbud er det påbudt å booke hytteovernatting på forhånd og følge nye regler for hyttebesøk. Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt, men teltere kan låne toalettet ved behov. Dugnad er vi gode på i DNT, takk for at du bidrar til den nasjonale dugnaden!

UTSTYR

Koia er utstyrt med vedovn og ved. Det er to brisker i koia som gjør det mulig å overnatte i nødsfall. Ingen av koiene i Rana er utstyrt med madrasser, så her må du ha med både sovepose og liggeunderlag hvis du må overnatte.

AKTIVITETER

Kvepsendalen er et fantastisk område for vandreturer.

HUND

Tillatt med hund.

BOOKING

Pga strenge restriksjoner under koronapandemien må overnatting bestilles på forhånd. Se oversikt over ledige hytter og bestillingsinformasjon her .

BETALING

Overnatting på hytta kan betales i forkant eller etterkant med bankoverføring eller vipps. Betaling kan også betales med kort eller kontant på turlagets kontor.

DNT MEDLEMSKAP

Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her.

HISTORIE

Ingen spesiell historie ved hytta.

Fasiliteter

 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Kvepsendalskoia ligger langs Grensesømmen og Nordlandsruta på den T-merkete ruta mellom Kvitsteindalstunet og Virvasshytta ved Kvepsendalselva/Guoppsajåhkå vest for Ardekfjellet.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 0 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: