Raudfjelldalskoia

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  Ingen sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel

BELIGGENHET

Raudfjelldalskoia ligger sør på Saltfjellet på den T-merkete ruta mellom Krukkistua og Bolnastua, nærmere bestemt i Raudfjellelvdalen litt nord for Johan Larson-jåhkå. Polarsirkelen passerer like ved. Landskapet i området er nokså goldt, og ruta kan være krevende i dårlig vintervær.

SMITTEVERN

For å ivareta sikkerheten til alle som benytter vårt tilbud er det påbudt å booke hytteovernatting på forhånd og følge nye regler for hyttebesøk. Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt, men teltere kan låne toalettet ved behov. Dugnad er vi gode på i DNT, takk for at du bidrar til den nasjonale dugnaden!

UTSTYR

Den har ovn og ved. I nødsfall er det mulig å overnatte i koia, som er utstyrt med to brisker uten madrasser.

AKTIVITETER

Koia ligger på Nordlandsruta og området er flott for vandreturer. 

HUND

Tillatt med hund.

BOOKING

Pga strenge restriksjoner under koronapandemien må overnatting bestilles på forhånd. Se oversikt over ledige hytter og bestillingsinformasjon her .

BETALING

Overnatting på hytta kan betales i forkant eller etterkant med bankoverføring eller vipps. Betaling kan også betales med kort eller kontant på turlagets kontor.

DNT MEDLEMSKAP

Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her.

HISTORIE

Ingen spesiell historie ved hytta.

Fasiliteter

 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Raufjelldalskoia ligger sør på Saltfjellet på den T-merkete ruta mellom Krukkistua og Bolnastua på Nordlandsruta. Den ligger i Raudfjellelvdalen litt nord for Johan Larson-jåhkå. På Norge 1:50 000-kartet skrives navnet Raudfjelldalskoia.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 0 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: