Raudfjelldalskoia

  Legg til huskeliste
  3
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  BELIGGENHET

  Raudfjelldalskoia ligger sør på Saltfjellet på den T-merkete ruta mellom Krukkistua og Bolnastua, nærmere bestemt i Raudfjellelvdalen litt nord for Johan Larson-jåhkå. Polarsirkelen passerer like ved. Landskapet i området er nokså goldt, og ruta kan være krevende i dårlig vintervær.

  UTSTYR

  Den har ovn og ved. I nødsfall er det mulig å overnatte i koia, som er utstyrt med to brisker uten madrasser.

  AKTIVITETER

  Koia ligger på Nordlandsruta og området er flott for vandreturer. 

  HUND

  Tillatt med hund.

  BETALING

  Raudfjelldalskoia er ikke ment for overnatting. Vi setter likevel pris på at det betales for dagsbesøk og overnattinger med appen "DNT Hyttebetaling".

  DNT MEDLEMSKAP

  Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her.

  HISTORIE

  Raudfjelldalskoia ble fløyet inn omentrent samtidig som opprettelsen av Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, i oktober 1989. Samme helg kom også materialene til Corraskoia på plass.

  Fasiliteter

  • Vedovn
  Annonse
  Saltfjellet og SvartisenSaltfjelletSaltfjellet-Svartisen nasjonalpark

  Adkomst sommer

  Raufjelldalskoia ligger sør på Saltfjellet på den T-merkete ruta mellom Krukkistua og Bolnastua på Nordlandsruta. Den ligger i Raudfjellelvdalen litt nord for Johan Larson-jåhkå. På Norge 1:50 000-kartet skrives navnet Raudfjelldalskoia.

  SjekkUT | Raudfjelldalskoia

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  3

  SjekkUT-besøk