Branok

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Betjeningsgrad
  Ubetjent
 • Sengeplasser
  6 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel

Branok ligger flott til ved Forra vest for Feren i vakre Øvre Forra naturreservat. Hytta ligger der Heståa renner ut i Forra på nordsida av Forra og østsida av Heståa. Den er et ypperlig turmål fra flere steder; for eksempel Roknesvollen. Branok er også et fint utgangspunkt og mål for padling i Forra og Heståa. Hytta har seks sengeplasser samt mulighet for å ligge på sofa. Branok har et fint uteområde med bålplass og enkle sittebenker. Hytta har gjennomgått en omfattende resturering de siste årene. Den har fått nytt tak, nytt gulv og ny kjøkkeninnredning.

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Parkering innerst i Heståasdalen. Herfra sørover 4 km på umerka sti til Roknesvollen. Vadested over Heståa like ved vollen. Fortsett på sørsiden av Hestå til hytta som ligger ved bredden av elva Forra (Storelva)
Det er også mulig å komme til hytta fra sør fra Risvolvollen i Stjørdal. Herfra kan man følge umerka sti nordover mot Vigdevatnet.
Heståa har egnede vadeplasser sør for Roknesvollen, men det forutsetter normal og liten vannføring. Forra er mye større og striere og vi anbefaler å vade Forra kun ved lav vannføring.

Adkomst vinter

Parkering ved Vulusjøen i Frol, skispor derfra til Heglesvollen og Roknesvollen. Se skisporte.no for oppdatert løypeinformasjon. Hytta er også tilgjengelig fra Vigdenes i nord dersom isen har lagt seg på Forra (Storelva)

Papirkart

Kartblad: 114 Levanger og 115 Vuku

Annonse