3
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Ei lita og idyllisk hytte med med kanomuligheter i Levanger.

  BELIGGENHET Branok ligger flott til ved Forra vest for Feren i vakre Øvre Forra naturreservat. Hytta ligger der Heståa renner ut i Forra på nordsida av Forra og østsida av Heståa. Den er et ypperlig turmål fra flere steder; for eksempel Roknesvollen. 

  Fasiliteter

  • Fiske
  • Vedovn
  Nord-Trøndelag

  Adkomst sommer

  Parkering innerst i Heståasdalen. Gå herfra sørover 4,5 km på umerka sti til Roknesvollen. Vadested over Heståa like ved vollen. Fortsett på sørsiden av Hestå til hytta som ligger ved bredden av elva Forra (Storelva) Det er også mulig å komme til hytta fra sør fra Risvolvollen i Stjørdal. Herfra kan man følge umerka sti nordover mot Vigdevatnet. Heståa har egnede vadeplasser sør for Roknesvollen, men det forutsetter normal og liten vannføring. Forra er mye større og striere og vi anbefaler å vade Forra kun ved lav vannføring.

  Adkomst vinter

  Parkering ved Vulusjøen i Frol, skispor derfra til Heglesvollen og Roknesvollen. Se skisporet.no for oppdatert løypeinformasjon. Hytta er også tilgjengelig fra Vigdenes i nord dersom isen har lagt seg på Forra (Storelva).

  Annonse

  SjekkUT | Branok

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  3

  SjekkUT-besøk