Kobberhaughytta

Om hytta

Oppdaterte åpningstider for Kobberhaughytta finner du på nettsidene våre:

https://kobberhaughytta.dnt.no/

Kobberhaughytta er DNT Oslo og Omegns storstue i Oslomarka. Hytta ligger høyt og fritt sørvest i Nordmarka og har en unik peisestue med panoramautsikt over Sørkedalen, Bærumsmarka og den sørlige delen av Krokskogen. Hytta har 30 sengeplasser, alle rettigheter og serveringskapasitet for grupper på opp til 100 personer. Overnatting på hytta kan bestilles hele året unntatt i skolens sommerferie. Følg med på nyhetene på hyttas hjemmeside der eksakt ferieperiode publiseres. Sjekk oppdaterte åpningstider på hyttas nettsider. I annekset er det et selvhusholdsrom. Her er du alltid velkommen! Det er mulig å kjøpe noe mat og drikke fra vårt utvalg. Husk mynter eller Vipps! Overnatting for mindre grupper og individuelle gjester bestilles på nettsidene våre. Større grupper som ønsker å booke hele hytta bes ta kontakt på epost.

Nede ved Kobberhaugtjernet er det to gapahuker der du også kan overnatte. Overnattingen må bestilles.

Du er hjetlig velkommen til å ta med deg eget telt/hengekøye. Du kan slå opp teltet ditt eller henge opp hengekøya så lenge du er minst 150 meter unna bygninger.

Ankomst/avreise
Rommene disponeres fra kl. 17 på ankomstdagen til kl. 10 på avreisedagen. All overnatting må bestilles på forhånd, det er ikke mulig å overnatte uten reservasjon.
Det er ikke mulig å kjøre eller bestille transport helt frem til Kobberhaughytta.

Medlemskort
Husk å ta med gyldig medlemsbevis for å få medlemspriser på overnatting. Det gis ikke medlemspriser på varer i kiosken og kafeen.

Tilrettelegging for funksjonshemmede
Kafédrift og oppholdsrom på ett plan. Bevegelseshemmete må ha hjelp med rullestol for å komme inn og hjelp til toalettbesøk. Hytta er lett tilgjengelig på grusveg (stengt bom).

Mer informasjon på hyttas hjemmesider.

På tur med klassen?
Hytta er tilrettelagt for skoleklasser. I tillegg til overnattingsmuligheter finnes naturstier, tur- og aktivitetsforslag, orienteringsopplegg og matoppskrifter for bål og primus.

Fasiliteter

 • 220v
 • Båt
 • Booking
 • Kano
 • Kortbetaling
 • Peis
 • Fiske
 • Servering

Tilpasset for

 • Barnevennlig
 • Skoleklaser
 • Barnevogn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelighet

 • Sykkel

Adkomst sommer

Korteste veien til hytta er på blåmerket sti fra Sørkedalen skole. Dit det går buss fra Røa t-banestasjon. Med bil kommer man til parkeringsplassene ved elva nedenfor Sørkedalen skole (Elveli parkering). På beina er det ca 1,5 time opp og 1 time ned langs blåmerket sti til hytta. Det er også mulig å sykle helt fram til hytta på stengt bomvei. Denne veien egner seg også godt til å trille barnevogn på.

Alternativt kan man ta t-bane til Frognerseteren og gå på blåmerket sti derfra, ca. 2 timer.

Adkomst vinter

Om vinteren er det 5 km på preparert løype opp fra Sørkedalen skole/Elveli parkering. Veien opp er også brøytet for dem som vil gå til fots eller sykle inn.

Alternativ atkomst fra Frognerseteren t-banestasjon 9 km langs preparert løype.

Papirkart

Kartblad: 045 Oslo Nordmark