Tjortedal

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  5 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel

Booking er for tiden ikke mulig på nett pga. de spesielle smittevernhensynene. Ta derfor kontakt med vårt tursenter på tlf: 38 12 07 50, eller epost: mail.dntsor@dnt.no , for booking.

Frem til 15. august 2021 er det kun mulig å overnatte flere på våre hytter dersom man er fra samme husstand/kohort. Vi tar imot booking på både hovedhytter og sikringshytter. Gjester på sikringshytte kan hente mat i hovedhytte. I slike tilfeller følges ordinære regler med spriting av hender. Pass på å holde minimum 2 meters avstand til gjester fra andre kohorter.

Vi gjør oppmerksom på at dersom endrede smittevernregler gir åpning for det, vil det kunne bli åpnet for ytterligere bookinger. Man er altså ikke nødvendigvis sikret hytta for seg selv.

Videre er det også ekstra viktig at hver gjest tar ansvar, følger smittevernråd fra FHI og reglene på hytta, og vasker godt etter seg når hytta forlates.

Dagsbesøk på selvbetjente- og ubetjente hytter er ikke tillat. Les mer om DNTs smitteverninstrukser her. 

TJORTEDAL - MIDT I DE SØRLANDSKE SKOGENE 

Friluftsområdene Hålandsheia-Stemmen er de største sammenhengende og tilrettelagte friluftsområdene ved Mandal by. Og midt i disse omgivelsene finner du altså Tjortedal, en fredfull liten plett fullstendig omgitt av skog og gammelt kulturlandskap.

Pris pr. person - se medlemsprisene her. 

UTSTYR 

Dette er en ubetjent hytte, uten matlager (proviant). Utover dette er den utstyrt for det du trenger for vanlig matlaging.

Det er vann i brønn og vannkran innendørs. MEN - brønnen har begrenset kapasitet, noe som gjør at i perioder med lite nedbør så vil den gå tom. Hvis du er i tvil - ta ihvertfall med drikkevann.

Det er strøm på hytta, så her er kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og vaffeljern. Gjestene ordner selv med matlaging, oppvask og rengjøring av hytta innvendig etter bruk. Uteområdene skal selvsagt også ryddes etter bruk.

Det er ingen avfallshåndtering på hytta. All søppel som fraktes inn til hytta tar også gjestene med seg tilbake.

Det er 1 soverom med 5 sengeplasser. Lakenpose eller sovepose benyttes i sengene. Hytta er tilgjengelig hele året. Sengeplass må bookes. Hytta kan bookes for maks. 3 døgn.

Hytta er låst med DNT-standardnøkkel.

Toaletter i separat bod/toalettbygg.

Her kan du lese om hvordan du skal gjøre når du benytter selv- og ubetjente hytter.

Før du forlater hytta ber vi dere ta en ekstra sjekk for å se til at komfyr og oppvaskmaskin er slått av, at alle dører og vinduer er lukket, og at vannkraner er stengt. 

HUND 

Det er ikke tillatt med hund på hytta. 

BETALING 

Overnatting på Tjortedal må bestilles, og betaling skjer da samtidig.

Fasiliteter

 • 220v
 • Booking
 • Strømovn
 • Mobildekning
 • Steikeovn
 • Teltplass
 • Vann
 • Wc
 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

 • Sykkel

Adkomst sommer

Hytta har atkomst fra flere innfallsporter rundt Hålandsheia, den korteste er fra Nyvoll hvor det er etablert parkeringsplass for 5-6 biler. Herfra er det litt over en kilometer på skogsvei til hytta. Denne veien er stengt med bom.

Det kan også være en fin tur å starte på Vestre Håland, gå opp til Flovarden, og deretter gjennom de sentrale delene av Hålandsheia for å komme frem. På Vestre Håland er det en stor offentlig parkeringsplass, og det er skiltet og merket sti til Tjortedal. Denne turen tar ca. en time

Et tredje alternativ er å starte på Haddeland skolehus. Herfra følges skogsvei opp til Skogen. Herfra på sti til Tjortedal. På Haddeland skolehus er det en stor offentlig parkeringsplass, og det er skiltet og merket sti til Tjortedal. Turen tar ca. en time.

Adkomst vinter

Samme som på sommer

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 1 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: