Reindalseter

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  76 sengeplasser
 • Åpningstider
  Selvbetjent i perioden 23. aug. - 31. des.
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel
Bli DNT-medlem

Reindalseter ligger ved østenden av Langevatnet i Reindalen og er midtpunktet i rutenettet i Tafjordfjella.. Reindalseter er et hyttetun som består av den gamle hovedhytta og et anneks, et toaletthus, samt et resepsjons- og kafeteriabygg. Hytta har elektrisitet, så her finner du også tørkerom med vifteovn for våte klær og sko. I betjent sesong serveres frokost og 3 retters middag i den koselige spisesalen kl. 18 hver dag.

Utenfor betjent sesong er deler av hyttekomplekset selvbetjent, med 20 senger fordelt på resepsjonsbygget og annekset. Vannet blir stengt av utpå høsten. Etter det hentes vann i bekken. 

På grunn av situasjonen med korona må alle opphold på hyttene bestilles på forhånd. Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig. 

Gjester er hjertelig velkommen på dagsbesøk (i betjent sesong)! Her kan man få kjøpt seg en kaffe, vafler eller kald drikke som kan nytes i solveggen eller på verandaen i resepsjonsbygget.

Man kan bestille både rom og enkeltsenger.

I den betjente sesongen er det ikke mulig å benytte selvbetjent tilbud, og der er heller ikke et proviantlager tilgjengelig.

Rett på andre siden av elva ligger det ubetjente Jakobselet, se nærmere beskrivelse av den her .

Reindalen er en uvanlig vakker dal med gammel furuskog og et rikt planteliv, og er en del av Tafjord-Reindalen landskapsvernområde. Stien fra Zakariasvatnet til Reindalseter er for mange det første møtet med Tafjordfjella. Det er lettgått langs Zakariasvatnet. Møtet med Reindalsfossen ved enden av vannet gjør stort inntrykk på de fleste. Her buldrer vannet utfor høye stup, og stien går kloss inntil fossen for deretter å krysse elva på ei bru. Stillheten du deretter møter over flatene ved Sildevatnet er slående. Deretter stiger stien bratt opp til Haugane, og Reindalen åpner seg i all sin prakt, omgitt av imponerende fjell.

Tilrettelagt for hund: På annekset er første rom til venstre et tomannsrom for hund og herre. Den såkalte Brudesuiten er også tilrettelagt for hund og eier. Det ligger som et påbygg på nordsiden av annekset og har to senger.

Turmuligheter: Du kan gå til Pyttbua, Vakkerstøylen, Veltdalshytta, Danskehytta eller Kaldhusseter via forskjellige ruter, eller bestige noen av fjellene som omgir Reindalen. Barnefamilier vil synes turer rundt om i dalen svært spennende, og en tur til Huldrekoppen, en sidedal mot sør, anbefales. 

Nærmeste DNT-nøkkel:

Spar Valldal, tlf. 480 82 101

Vilkår for bruk av DNT Sunnmøres hytter, gjelder så lenge det er restriksjoner på bruken som en konsekvens av koronapandemien

Det er obligatorisk for alle gjester å bestille på forhånd. Se priser under "Bestill overnatting" Gjester som ankommer uten forhåndsbestilling kan bortvises. Det er ingen tidsfrist for når man må ankomme hytta for at sengereservasjonen skal gjelde.

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Den som er medlem i DNT i bestillingsøyeblikket velger medlemspris. Skoleklasser og lignende grupper kontakter DNT Sunnmøre på e-post: dnt.sunnmore@dnt.no

Alle gjester bes være fleksible og opptre hensynsfullt for å ivareta avstand av smittevernhensyn.

Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen, selv om man har bestilt på forhånd. Alle gjester plikter å opptre hensynsfullt i samsvar med DNTs smitteverninstruks, følge oppslag på hyttene, og gjeldende smittevernregler fra aktuelle myndigheter.

· Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.

(Eksempel: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl. 23:59 på lørdag.)

· Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Bestilling på en hytte kan ved ledig kapasitet flyttes til en annen dato og/eller annen av DNT Sunnmøres hytter. Utløpte bestillinger flyttes ikke. Evt. endringer i beløp tilbakebetales ikke. Ta kontakt med DNT Sunnmøre i arbeidstiden(man-fre 09.00-15.00)

Avbestilling gjøres gjennom «min side " på Visbook.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

Fasiliteter

 • 220v
 • Båt
 • Booking
 • Kortbetaling
 • Tørkerom
 • Fiske
 • Servering
 • Strømovn

Tilpasset for

 • Hund
 • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Bilvei til Tafjord og videre opp til Zakariasvatnet. Videre til hytta på merket sti, ca. 2-3 timer. Parkering ved Tafjord Krafts kraftstasjon. Taxi kan bestilles på tlf: 909 06 210

SjekkUT | Reindalseter

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

7

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Reindalseter ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT