Flatbrehytta

  Legg til huskeliste
  19
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Covid-19

  På grunn av varierende restriksjoner fra myndighetene er det vanskelig å planlegge for overnatting på Flatbrehytta. Derfor tar vi ikke imot bookinger mer enn 7 dager før adkomst. Større grupper på 10-15 personer kan ta kontakt tidligere for nærmere avtale. 

  Flatbrehytta er en privateid selvbetjent høyfjellshytte som ligger...

  Fasiliteter

  • Mobildekning
  • Vedovn
  Annonse
  Breheimen med JostedalsbreenJostedalsbreen nasjonalpark

  Adkomst sommer

  Fra Sogndal, ta av i rundkjøringen mot Fjærland og kjør ca. 37 km. Ta av fra hovedveien til høyre mot Supphellebreen i Fjærland. Kjør over elva og ta direkte til høyre på andre siden av brua. Følg veien innover Supphelledalen i ca. 2,5 km. Stopp ved parkeringsplassen til Flatbrehytta som ligger på høyre side av grusveien. Stien til Flatbrehytta starter ved parkeringen.

  Det er to alternative stier opp til hytta. Den ene er noe brattere og kortere og tar 2-3 timer. Den andre er litt lengre og har utsikt til brefallet ved Supphellebreen, og tar 2 1/2 - 3 1/2 time. Stigningen er til dels bratt og krevende. I 2013 ble det gjort omfattende utbedringer av stiene og de bratteste partiene ble erstattet med steintrapper. Det er parkeringsplass med avgift ved starten på stien.

  SjekkUT | Flatbrehytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  19

  SjekkUT-besøk