Smedmyrkoia

Om hytta

Velkommen til Smedmyrkoia - ei enkel koie med kort vei fra Sørkedalen (9 sengeplasser). Standard utrustet for selvhushold med gassbluss og vedfyring. Ikke strøm. Sengene har dyner og puter; ta med egen lakenpose eller sovepose. Vann hentes i bekken. Ikke tillatt med hund inne på hytta. Låst med DNTs standardnøkkel. Forhåndsbooking av sengeplass. Les mer om Smedmyrkoia på UT.no ved å trykke på denne teksten.

Ubetjent hytte

Smedmyrkoia er ubetjent. Hver enkelt må selv sørge for nøkkel, mat, sengetøy og rengjøring. Hovedregelen er at du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da du kom.

Booking

Alle kan bruke hyttene, men kun medlemmer av Turistforeningen får tilgang til nøkkel. De som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. Hytta disponeres fra kl 14 ankomstdagen til kl. 14 avreisedagen.

Utstyr

Hytta er utstyrt med gassbluss til koking av mat, vedovn til oppvarming og ellers basisutstyr for matlaging og oppvask. All mat må du selv ta med. Hytta har stearinlys og dopapir, men ta gjerne med litt ekstra. Sengene har dyner, puter og tepper, men alle må bruke egen lakenpose

Vannkilde

Vann hentes i bekken 50 meter fra hytta.

Beskrivelse av hytta

Smedmyrkoia er ei større hytte med fire like store rom på totalt 55m2 med totalt 9 soveplasser men muligheter for flere. Les beskrivelsen av hytta. DNT Oslo og Omegn leier hytta av Løvenskiold.

Vaffelsalg

Søndagene fra januar til april har Friluftsklubben saft- og vaffelservering på hytta. Serveringsvirksomheten bidrar til at det pågår atskillig sosial aktivitet her oppe.

Andre hytter

DNT Oslo og Omegn har 26 ubetjente hytter i Marka.

Aktuelle kart:
Norges-serien fra Nordeca: "Oslo Nordmark 10034"
Turkartserien: Holmenkollen (2011), Kikut (2010) 1:25 000, Oslo Nordmark Sommer (2013) og Oslo Nordmark Vinter (2013) 1:50 000 og Oslomarka (2008) 1:100 000 fra Nordeca og Oslomarka sommer (20 11) og vinter (2011) 1:50 000 fra Cappelen Damm

Fasiliteter

  • Fiske
  • Bade
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Barnevennlig
  • Barnevogn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelighet

  • Sykkel

Adkomst sommer

Buss: Skansebakken (5 km)

Bil: Skansebakken (5 km)

Papirkart

Kartblad: 045 Oslo Nordmark