Flikja - Huken

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

I tillegg til bua til Mjølke-Lars på Flikja https://ut.no/hytte/101311/flikja-mjlke-lars-bua er det mulig å overnatte i gapahuken nede ved vannet der Kjeslaråne renner ut i Mosvatnet.

Gapahuken er bare et ly og et tak over hodet og således nærmere et telt enn et hus. Alt utstyr du trenger, må du ha med deg. 

  • Skal du tilberede (koke eller steike) varm mat eller drikke må du ha med kokeapparat og bruke det slik at du ikke risikerer at det tar fyr i gapahuken eller i naturen omkring.  

Utedo finnes i tilknytning til Mjølke-Lars bua (mellom bua og gapahuken) og skal brukes ved avføring («bommelom»). Utedoen er låst med standard DNT-lås og skal være låst når den ikke er i bruk. Husk derfor å ta med egen DNT-nøkkel!

Hold det ryddig og reint både i gapahuken, på utedoen og i naturen omkring. Ta med deg søppelet ditt og helst også søppelet etter de eventuelle «svina» som har forsømt seg.

Gapahuken er åpen for alle som overholder reglene ovenfor. Overnattingsgjester (som selvfølgelig har booket) har fortrinnsrett mellom klokka 1600 til neste morgen klokka 1000.

For overnatting betales (enten på VIPPS 613517 eller til konto 2320 21 71222):  

  • For DNT-medlemmer: kr 70 for voksne, kr 35 for ungdom (13 til 26 år), gratis for barn (tilsvarende som for dagsbesøk på ubetjente og selvbetjente hytter) 
  • For ikke-medlemmer: kr 100 for voksne og ungdommer, kr 50 for barn  

Vi setter selvfølgelig stor pris på om du vil betale litt ekstra. Inntektene går til DNT Valdres sitt hyttefond og vil gjøre det mulig å bygge enkle hytter eller gapahuker langs T-merkede ruter i Valdres.

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

SjekkUT | Flikja - Huken

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

2

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Flikja - Huken ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT