Ellefsplass

    Legg til huskeliste
    12
    SjekkUT-besøk

    Annonse

    Ellefsplass er en ominnredet enebolig med strøm, innlagt vann og fullt bad i første etasje. Med sin plassering i Øversjødalen er det rikelig med turmuligheter i området. Du kan med Ellefsplass som utgangspunkt legge turen til de andre hyttene i området. På vei til Sæter vil du gå i et flott kulturlandskap, for senere å bestige Blåkletten hvor du i 1300 meters høyde kan speide ut over Sylane i det fjerne. Turen fra Raudsjødalen og til Ellefsplass lar deg få oppleve noe av det vakreste området kan by på, med Raudsjødalsklettenes vakre utsikt, de stemningsfulle Raudsjøene og den storslagne utsikten mot Elgpiggen i sør. Du kan også ta en avstikker og bestige Elgpiggen på veien.

    Andre overnattingsteder i perioden hytta er stengt Øversjødalen.

    Om hytta

    Antall soveplasser totalt: 8

    Antall senger tilgjengelig for bestilling: 6

    Sengene som kan forhåndsbestilles, er nummererte (se plantegninger under Bilder).

    Utstyr

    Hytta har det du trenger av utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær. I tillegg vil du finne et godt utvalg av mat på proviantrommet. Det er strøm og innlagt vann på hytta. Gjestene ordner selv med matlaging, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller eget sengetøy skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

    Oppskriftshefte basert på proviantlageret
    I et nytt prosjekt har vi i DNT jobbet med å utvikle et oppskriftshefte basert på proviantlagrene på selvbetjeningshytter. Her finner du en rekke fristende og overraskende matretter du kan lage når du besøker våre selvbetjente hytter.
    Ta en titt i vårt oppskriftshefte

    Priser på overnatting og proviant
    Vi gjør oppmerksom på at prisene på hytta følger prislisten til DNT Oslo og Omegn. Andre medlemsforeninger i DNT kan ha andre priser.
    Gå til prisliste

    Betaling

    Betal med DNT Hyttebetaling

    Vi anbefaler alle gjester å betale elektronisk med appen DNT Hyttebetaling. Med denne appen kan du enkelt betale for mat og overnatting på de selvbetjente hyttene. Appen er tilgjengelig for IOS og Android. Appen fungerer også på steder uten telefon- og nettverksdekning.

    Fungerer med bank- og kreditkort fra andre land.

    Betalingsblankett

    Du kan også betale ved å fylle ut en betalingsblankett som du vil finne på hytta. Ved avreise legger du den ferdig utfylt betalingsblanketten i safen og tar med deg kopien. Da sender vi deg faktura, men vær oppmerksom på at det påløper et gebyr på kr. 50,- ved bruk av betalingsblankett. Husk å fylle inn riktig pris for overnatting ut fra alder og medlem/ikke-medlem og alt du har tatt av mat. Til orientering er det ikke lenger mulig å betale med kontanter på selvbetjeningshyttene.

    Flere hytter i Femundsmarka

    Se oversikt over alle DNT-hyttene i Femundsmarka

    Aktuelle kart

    Norges-serien fra Nordeca: "Raudsjøen 10074" Turkart: Femunden (2010) 1:100 000 fra Nordeca.

    Fasiliteter

    • 220v
    • Strømovn
    • Dusj
    • Vann
    • Wc

    Passer for

    • Barnevennlig
    Annonse
    FemundsmarkaØsterdalsfjella

    Adkomst mulig med

    • Bil om sommeren
    • Sykkel

    Adkomst sommer

    Med bil til Øversjødalen.

    SjekkUT | Ellefsplass

    Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

    Les mer om SjekkUT
    12

    SjekkUT-besøk