Rondane Friluftssenter Rondetunet

    Legg til huskeliste
    7
    SjekkUT-besøk

    Annonse

    Velkommen til Rondetunet Rondetunet er et friluftsparadis i et helt unikt fjellområde.
    Friluftssenteret ligger i utkanten av Rondane Nasjonalpark, som kan by på hele 10 fjelltopper over 2000 moh, der Rondeslottet er det høyeste med sine 2178 moh. Vi tilbyr hytte leie og camping, samt Fjellkurs i både sommer og vinter. Vi har en velfylt liten utstyrs butikk med de grunnleggende for friluftsinteresserte, samt noen lokale håndverksprodukter. Sammen med butikken har vi også en liten kafé hvor det er mulig å kjøpe en kopp kaffe og litt sjokolade eller lignende. Det er også brus og is, samt annen snacks. Se endelig ned for en titt eller noen gode turråd til området. Vi har også en liten bestand av dåhjort som kan sees fra plenen.

    Fjellkurs:

    Vi tilbyr fjellkurs for nybegynnere, de mer erfarne og for familier med barn. Fjellkursene foregår på føttene om sommeren og ski om vinteren.

    Hytteutleie og camping:

    Innkvarteringen foregår i hyggelige og enkle hytter. Man kan også overnatte i eget telt eller bobil/campingvogn ved siden av vår store bålhytte. Ved hyttene ligger fellesbygninger med utstyrsbutikk og kafe. I butikken selges det også fiskekort og kart over områdets vandreruter og skiløyper. Dessuten er det mulig å leie utstyr som ryggsekker, telt, stormkjøkken og ski.

    Aktiviteter :

    Sommer: Fjellvandring, kanopadling, sykkelturer, mountainbiking, fiske, fotografering og rekreation.

    Vinter: Langrenn, fjellski, truger og isfiske.

    Annonse
    Lillehammer-RondaneØsterdalsfjella

    Adkomst sommer

    Helårsvei, Rondane turistveg (rv. 27).

    SjekkUT | Rondane Friluftssenter Rondetunet

    Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

    Les mer om SjekkUT
    7

    SjekkUT-besøk