Legg til huskeliste
  150
  SjekkUT-besøk

  Annonse
  • 31 sengeplasser
  • Selvbetjent i perioden 15. feb. - 15. okt.

  Torfinnsbu ligger vakkert til ved innsjøen Bygdin, ved foten av de mektige Torfinnstindanene. Her bor du i spektakulære omgivelser og med et flott utgangspunkt for å oppleve Gjendealpene.

  Olav Thon kjøpte Torfinnsbu våren 2016 og hytta drives som selvbetjeningshytte av DNT Oslo og Omegn.

  Om hytta

  • Antall soveplasser totalt: 31
  • Antall senger tilgjengelig for bestilling: 17
  • Antall senger for drop-in: 14

  Sengene som kan forhåndsbestilles, er nummererte (se plantegninger under Bilder).

  Badstue på Torfinnsbu.

  Torfinnsbu har fått en fantastisk badstue hvor både utsikten og historien er helt unik. Dette er den aller første selvbetjente badstua til DNT Oslo og Omegn.

  Badstuen er låst med kodelås. Koden til låsen får du ved å bestille plass via hyttebestilling.dnt.no.

  Badstuen har plass til 8-12 personer, eget skifterom, vedskjul og sittekrok. I tillegg ligger den rett ved vannet så det er kort vei til et avkjølende bad.
  Les mer og se video av badstuen

  Slik betaler du for plass i badstuen

  Gå til DNT Hyttebestilling og velg hytta Torfinnsbu.
  Der vil du finne badstuen som et valg på bestillingen. Du velger dato og antall personer, på samme måte som når du bestiller senger.

  Husk at badstua er selvbetjent, så det er viktig å rydde og vaske etter bruk.

  Utstyr

  Hytta har det du trenger av utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, servise, dyner og puter. I tillegg vil du finne et godt utvalg av mat på proviantrommet. Det er ikke strøm på hytta, men gass, vedfyring og stearinlys som lyskilde. Vann hentes i nærmeste bekk/vann. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller eget sengetøy skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

  Oppskriftshefte basert på proviantlageret
  I et nytt prosjekt har vi i DNT jobbet med å utvikle et oppskriftshefte basert på proviantlagrene på selvbetjeningshytter. Her finner du en rekke fristende og overraskende matretter du kan lage når du besøker våre selvbetjente hytter.
  Ta en titt i vårt oppskriftshefte

  Betaling

  Priser på overnatting og proviant
  Vi gjør oppmerksom på at prisene på hytta følger prislisten til DNT Oslo og Omegn. Andre medlemsforeninger i DNT kan ha andre priser.
  Gå til prisliste

  Forhåndsbestilling via hyttebestilling.dnt
  Det har aldri vært enklere å bestille hyttetur på DNT-hyttene. Via hyttebestilling.dnt.no kan du enkelt se når hytta er ledig, utforske hytter i kart og bestille plass. DNT Oslo og Omegn legger ut et begrenset antall senger for bestilling. Resten av sengene vil være åpne for drop-in.

  Betal med DNT Hyttebetaling
  Vi anbefaler alle gjester som ikke forhåndsbestiller og betale elektronisk med appen DNT Hyttebetaling . Med denne appen kan du enkelt betale for mat og overnatting på de selvbetjente hyttene. Appen er tilgjengelig for IOS og Android. Appen fungerer også på steder uten telefon- og nettverksdekning.

  Fungerer med bank- og kreditkort fra andre land.

  Betalingsblankett
  Du kan også betale ved å fylle ut en betalingsblankett som du vil finne på hytta. Ved avreise legger du den ferdig utfylt betalingsblanketten i safen og tar med deg kopien. Da sender vi deg faktura, men vær oppmerksom på at det påløper et gebyr på kr. 50,- ved bruk av betalingsblankett. Husk å fylle inn riktig pris for overnatting ut fra alder og medlem/ikke-medlem og alt du har tatt av mat. Til orientering er det ikke lenger mulig å betale med kontanter på selvbetjeningshyttene.

  Hund

  Det er en egen liten hytte med vedovn tilrettelagt for hundeeiere, der det er tre sengeplasser og to hundebur. Sengene og burene kan forhåndsbestilles.

  Flere DNT-hytter i Jotunheimen

  DNT Oslo og Omegn drifter flere hytter i området: DNT-hytter i Jotunheimen

  Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

  Fasiliteter

  • 12v
  • Tørkerom
  • Mobildekning
  • Steikeovn
  • Teltplass
  • Vann
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  • Barnevennlig
  Annonse
  Jotunheimen

  Adkomst mulig med

  • Kollektivtransport

  Adkomst sommer

  Buss: Valdresekspressen går fra Oslo til Bygdin.
  Adkomst sørfra via Beitostølen til Bygdin. Adkomst nordfra fra Gudbrandsdalen over Valdresflya til Bygdin. Parkeringplass ved Bygdin.

  Se oversikt over når sommerbroene legges ut for sesongen: Sommerbroer 

  Rutebåt i sommersesongen fra Bygdin fjellhotell og Fondsbu/Eidsbugarden. 

  Adkomst vinter

  Bil eller buss til buss til Beitostølen. Valdresflya stenger ved første større snøfall om høsten. Brøytes til Bygdin til påske.

  SjekkUT | Torfinnsbu

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  150

  SjekkUT-besøk