Føremelding for Rondane

Publisert av DNT Oslo og Omegn 25. mars 2024

25/3-24: Fra bestyrer Rondvassbu: Flotte snøforhold med "styresnø" på flere av toppene.

23/3-24: Perfekt skiføre. Fint lag med nysnø over skare, vindstille og litt sol - helt topp (se bilder). Avblåst oppe på toppene.

Merk: Vinterruta Hjerkinn-Grimsdalshytta er korrekt inntegnet på UT.no-kartet, men feil på de fleste papirkart. Oppkjørt skispor fra Hjerkinn stasjon til Hageseter (se bilde av kart i ruta ).

19/3-24: Fra Hageseter: Fantastisk flotte skiforhold denne påska. Ikkje ofte det er slikt skiføre frå Hjerkinn og sørover. God påske til dykk alle.

Fra 6. mars Etter siste tid mildvær har snøen fått satt seg mer og det gir gode skiforhold i hele området. Det er fortsatt veldig godt med snø i hele området og det lover godt for alle som vil gå lange skiturer i Rondane.

Fra Bjørnhollia/ Beate og Svein, 26/2-24:

Nå er det flotte forhold rundt Bjørnhollia! Sjeldent fine forhold i Illmanndalen og Langglupdalen. Alt ligger til rette for Rondane på langs for dei som vil gå langt, har du låkare tid, ta trekanten i Rondane!

Fra Rondvassbu/Bodil og Helge 23/2-24:

Det kjøres spor med tråkkemaskin fra Mysusæter til Spranget. Fra Spranget til Rondvassbu er det godt kvistet løype med scootertråkk. Godt med snø, men varierende dybde grunnet vind. Viktig: Følg kvistingen helt inn til Rondvassbu grunnet vannutløp med tilhørende fare for overvann og tynn is.

Fra Grimsdalshytta 22/2-24:

Mer snø enn normalt i Rondane. Se bilde fra 21.februar -24.

Webkamera

Nyttige linker: