Friluftsporten, Vaset

Annonse

Om stedet

Friluftsporten på Vaset ligger i området ned mot Vasetvatnet fra Sekskanten og bort til Vasetstølen, med informasjonstavler i krysset inn Murkelivegen. Det er satt opp bålhytte, bord og benker i området. Det vil videre bli utarbeidet kloppestier ned til Vasetvatnet og til grillhytta, flere bålplasser, fiskebrygge, klatrejungel  m.m.

Friluftsporter er innfallsporter til større friluftsområder som gjør at det kanskje ikke er nødvendig å gå så langt for å få de gode opplevelsene, gjerne som en liten ettermiddagstur – en god hverdagsopplevelse. I tillegg er det god informasjon om det tilbudet av stier, turveier, skiløyper, attraktive turmål og aktiviteter lenger inn i friluftsområdet, som du helt sikkert får lyst til å teste ut ved senere anledninger.

I friluftsporten skal det være godt tilrettelagt for friluftsliv og sosialt samvær med god tilgjengelighet, tørre plasser å sitte på, bålplasser, piknikområder og andre samlingsplasser. I tillegg skal det synliggjøres de naturlige mulighetene som er i området slik som badeplasser, akebakker, klatretrær og kulturminner og tilrettelegges for lek og trening som f.eks. naturklatrejungel, eventyrskog, natursti og treningspark.

Slik kommer du deg dit

Fant ingen stoppesteder i nærheten.
Annonse