Ryten og Kvalvika

Legg til huskeliste
Annonse

Ryten og Kvalvika er to av Lofotens mest populære turmål. De ligger på Fredvang på Moskenesøya. Fra Ryten har du en fantastisk utsikt over Kvalvika og storhavet, mens selve Kvalvika byr på sandstrand og azurblått hav.

Parkerer du på skolen går du veien mot Innersand. Det finnes også en parkeringsplass på Innersand (100 kr/bil/bobil). Park...

Adkomst med egen bil

Fra E10 kjører du over broene til Fredvang. Her har du flere alternativer for parkering. Første parkeringsalternativ ligger på den gamle skole på Fredvang - første vei til høyre når du kommer over broene. Her er en stor parkeringsplass med god plass. Herfra vil det være mulig å ta skyttelbuss til Torsfjorden for de som vil gå enten en rundtur eller en kortere tur til Kvalvika.

Et annet parkeringsalternativ finner på Innersand (100 kr pr. bil/bobil). Her er det tilrettelagt med toalett, drikkevann og søppelhåndtering. Herfra er det 2 km kortere å gå enn fra skolen. 

OBS: Tidligere år har det vært mulig å parkere i Torsfjorden. Det er ikke tillatt i år. Det er heller ikke tillatt å parkere langs veien til Torsfjorden. Vi anbefaler å parkere på skolen eller på Innersand.

Adkomst med kollektivtransport

Nærmeste bussholdeplass er ved Finnbyen på E10. Herfra må du gå over broene til Fredvang. 

Annonse