Ti på hjul Nordhordland - Kvassnesstemma

Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
  Passer for rullestol
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  1,0 km
  30 minutter
  Rundtur
 • Sesong
  Hele året

Flott tur sentralt i Knarvik. Turen starter ved parkeringsplassen rett forbi BKK. En holder til høyre hvor det står skiltet Kvassnesstemma. Følger så turveien rundt dammen. Ved starten av turveien, etter 50 meter står det en stor flott gapahuk med utsikt mot vatnet. Videre langs turveien står det mange benker og bord. Turen er omkring 1 km. rundtur. Turveien har en bredde på 1 meter. Er lett kupert men fint også for manuelle rullestoler. 

Turpost: Det er her ved gapahuken at man skal bruke appen «UT.no» og gjennomføre innsjekk. Følg listen "Ti på hjul Nordhordland 2021" i appen og sjekk inn her. Du har da besøkt det ene av ti turmål!

Slik kommer du deg dit

Adkomst med egen bil

Fra Bergen følg E39 til Knarvik. Ta av til høyre i andre rundkjøring. Første vei til venstre. Kjør i retning av det nye helsehuset. Etter bensinstasjon til høyre. Kjør ned bakken og ta til venstre mot BKK og KIM. Rett forbi BKK er det en god stor parkeringsplass. 

Adkomst med kollektivtransport

Ta buss 300 fra Bergen til knarvik. 51 min. Ved skysstasjonen går du undergangen mot helsehuset. Ned mot legevakten og ta til venstre til BKK. det er sirka 500m å gå langs veien til parkeringsplassen ved Kvasnesstemma.

Annonse