HallingSpranget på sykkel

Legg til huskeliste
Annonse

Denne turen byr på en spektakulær reise hele veien fra Nesfjellet og ned til dalbunnen. Den blågraderte, familievennlige stien har en rekke pausesteder med sittegrupper underveis. Bruk disse! Ta tiden til hjelp, husk matpakke og nyt utsikten. HallingSpranget er en minneverdig tur og kjempemorsom også for erfarne syklister.

TRANSPO...

Adkomst med egen bil

SHUTTLE, GUIDE OG PARKERING

Booking av sykkelbuss fra Nesbyen sentrum til starten av HallingSpranget: https://nesbyenbooking.no/p2588 (hver dag fra 24. juni til 14 august).

Taxi til starten av stien er også en mulighet. 

For deg som er sprek, eller har elsykkel, er det mulig å sykle fra helt Nesbyen sentrum til toppen av stien ved å følge denne ruten.

Dersom du vil parkere egen bil for å sykle, så finnes det en liten parkeringslomme nær starten av stien (Google-Maps link), men denne har svært begrenset kapasitet. Stien starter øverst i hyttefeltet Natten på Nesfjellet. Parkeringsplassen ved Nesfjellet Golf har god plass, sykkelvask, lading for elsykler og servicestasjon. Herfra er det noen hundre høydemeter stigning opp til starten av stien. Oversikt over syklistvennlige parkeringsplasser i Nesbyen finner du her: 

Adkomst med kollektivtransport

Booking av sykkelbuss fra Nesbyen sentrum til starten av HallingSpranget, hver dag fra 24. juni til 14 august 2022): BOOK HER.

Du kan komme deg til Nesbyen med tog eller buss (www.entur.no), og du kan leie sykkel i Nesbyen (www.furi.no)

Annonse