HallingSpranget på sykkel

Legg til huskeliste
Annonse

OBS! HALLINGSPRANGET ER STENGT ETTER EKSTREMVÆRET I AUGUST. STIEN ÅPNER IGJEN STRAKS SKADENE ER REPARERT. NÆRMERE BESKJED KOMMER.

Denne turen byr på en spektakulær reise hele veien fra Nesfjellet og ned til dalbunnen. Den blågraderte, familievennlige stien har en rekke pausesteder med sittegrupper underveis. Bruk disse! Ta tiden til hjelp...

Adkomst med egen bil

Dersom du vil parkere med egen bil, så finnes det en liten parkeringslomme nær starten av stien (Google Maps-link), men denne har begrenset plass. Parkeringsplassen ved Nesfjellet Golf har god plass, sykkelvask, lading for elsykler og servicestasjon. Herfra er det noen hundre høydemeter stigning opp til starten av stien. Se vår oversikt over syklistvennlige parkeringsplasser i Nesbyen.

I sommersesongen anbefaler vi å benytte sykkelbussen FjellLinken som går fra Nesbyen sentrum til starten av stien. Book her. Taxi til starten av stien er også en mulighet.

For deg som er sprek, eller har elsykkel, er det mulig å sykle fra helt Nesbyen sentrum til toppen av stien ved å følge denne ruten.

Ønsker du guide eller teknikkopplæring, kontakt Any Excuse to Ride eller Trailhead Nesbyen. Les mer her.

Adkomst med kollektivtransport

Sykkelbussen Fjellinken frakter både syklister og sykler fra Nesbyen sentrum til starten av stien. Book transport her.

Du kan komme deg til Nesbyen med tog eller buss (www.entur.no), og du kan leie sykkel hos Furi Utleie i Nesbyen.

Annonse