Ladestien

Legg til huskeliste
Annonse

Ladestien, 7,4 km

Ladestien er en av Trondheims aller mest populære turstier. Ladestien er i underkant av 8 km lang om man går fra Ladehammeren til Rotvollfjæra. Stien er tilrettelagt for alle brukere og man kan selv tilpasse turen med hvor man starter og hvor langt man ønsker å gå. Turstien er egnet for både å gå tur, for trening, for trilleturer eller for de som sitter i rullestol. Og det er kanskje nettopp dette som gjør stien så populær.

Ladestien er mye mer enn kun en tursti i frisk sjøluft og flotte omgivelser. Her kan du også oppleve historiske kirker, gamle lystgårder og et rikt dyreliv. Langs turstien er det flere grønne arealer egnet for lek og friluftsaktiviteter. På godværsdager er det ofte mange som tar turen ned til de mange flotte badeplassene som ligger tett på turstien. Serveringsstedene Ladekaia og Sponhuset kan friste med god mat og drikke for de som vil legge lunsj eller middag inn i turen.

Med sin nærhet til sjøen er Ladestien ofte et godt turalternativ gjennom store deler av året. Ladestien kan ofte være fri for snø og is i periodene hvor vi går over fra vinter til sommer, og motsatt.

Adkomst med egen bil

Adkomst flere steder. Gode parkeringsmuligheter i boligområder og offentlige p-plasser. 

Adkomst med kollektivtransport

Adkomst med flere busser. Sjekk atb.no for mer detaljert informasjon. 

Annonse