Nr. 4 Rundt Tårnevatnet

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  3,5 km
  5 timer
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Hele året

Parker ved bommen eller oppe på Støbakken. Her kan du velge hvilken vei rundt vatnet du vil gå. Vi foreslår her at du starter mot sør og følger merket sti over Tårnelva. Over elva er det bru, følg merket sti sørover defra. Stien fortsetter til sør for Fornes. Her svinger den ned og går videre langs Tårnevatnet. Ved Fiskebekken er det fire bruer som skal forseres. Etter Fiskebekken kan en forlate stien og gå langs stranda til litt før Mellaelva. Her går stien lenger fra vatnet og her er det bru over elva. Etter Mellaelva følg traktorveien til Rognlia. Fra Rognlia kan du fortsette langs bilveien rundt nordenden av vatnet og til utgangspunktet. Lett terreng, kan være noen våte partier, men det jobbes med klopping.

I nordenden av vatnet er det merket med rasteplass og badeplass. Der er det plassert en gapahuk nede ved vatnet. Der kan du ta deg en kaffepause. Det kan du også gjøre i gapahuken ved Rognlia.

Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget.

Slik kommer du deg dit

Annonse