Løvstien

Legg til huskeliste
Annonse

Turveien Løvstien er en populær turvei som følger foten av Løvstakken. Underveis har du tidvis flott utsikt over Byfjorden og Bergensdalen. Løvstien har god standard og egner seg godt for f.eks trilleturer med barnevogn. Langs Løvstien er det anlagt flere lekeområder, kalt Barnas naturom. Bukkene Bruse Broen, Tretoppen og Utsikten er noen av omr...

Adkomst med egen bil

Adkomst med kollektivtransport

Løvstien nås enklest ved å benytte kollektivtrafikk. Fra Bybanestoppet på Danmarksplass er det skiltet mot tilkomsten til Løvstien i Løvstakkveien. Du kan også ta bussen fra sør eller nord og gå av ved busstoppet like ved sportsbutikken Platou i Fjøsangerveien.

Nærmeste tilkomst til gangbroen er fra Kristian Bings vei 9 og består av trapper med rampe og gangsti. Vi anbefaler å ta buss nummer 10 til Kristian Bings vei. Herfra er det ca. 10 minutter å gå til broen.

Har du behov for trappefri adkomst, er nærmeste tilkomst Løvstakkveien 51. Her er det også tre HC-parkeringsplasser. Med buss kan du ta nummer 10 til Løvstakkveien. Herfra tar det ca. 15-20 minutter å gå til broen.

Annonse