Blåsopp i Onsøy

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  1,1 km
  1 time
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Hele året

Ved utsiktspunktet Blåsopp i Onsøy er det formidabel utsikt over «hele verden». Fra parkeringen i Slevik er det en fin, kort rusletur gjennom skogen på blåmerket løype. Dette er en tur man lett rekker på kveldstid, etter jobb.

Stien er bred og lettgått og egner seg for hele familien, dog med kun bæremeis for de minste. Etter omtrent en kilometers gange kommer vi ut på Havneberget og til slutt står vi ytterst på Blåsopp. Her er det benk og bålplass, så ta gjerne middagen her. Utsynet over skjærgården er helt fantastisk!

Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Kjør til Gressvik i Fredrikstad og følg fv. 117 – Vikaneveien – videre utover i Onsøy. Etter Møklegård kommer du til Slevik, og der står det skilting til venstre, inn mot Slevik Brygge. Ta inn her, og sving deretter inn første vei til venstre; Slevikkroken. Du får en liten parkeringsplass på høyre side, og i skogbrynet her finner du Kyststi-merking, informasjon om Slevik, samt et kart over området.
Annonse