Trytetrøkket - familievennlig sykkelsti

Annonse

Om turen

Trytetrøkket er Nesbyens snilleste og morsomste sykkelrunde for de små, eller de som ønsker å øve seg med terrengsykkelen.

TryteTrøkket er en 1,6 km lang sykkelrunde i skogen på østsiden av Trytetjern. Den ble offisielt åpnet sensommeren 2017, og er laget for å passe syklister i alle aldre, og med alle slags ulike sykler. Dette er et flott alternativ for de som synes de bratte "utforstiene" blir for skumle, eller for de som ønsker en underholdende og morsom runde.

Stien er alltid åpen og tilgjengelig og selvsagt helt gratis. Fra Nesbyen sentrum sykler (30 - 50 min) eller kjører du (10 min) opp til Trytetjern. Stien starter i det nordre hjørnet av vannet, samme sted hvor du finner badeplassen.

Se sykkelkartet www.trailguide.net for navigasjon og info om alle stiene i området.

Trailhead Nesbyen tilbyr både guiding og shuttling for deg som vil ha maksimalt ut av sykkeldagen. Bestilles på Visitnesbyen.no eller Trailheadnesbyen.no.

Slik kommer du deg dit

Adkomst med egen bil

Fra Nesbyen sentrum, kryss broa over Hallingdalselva og følg skiltingen mot Vassfaret. Følg denne veien ca. 5 km til du kommer til Trytetjern. Parker på nordsiden av tjernet. Stien begynner like ved den lille parkeringsplassen i nordøst-hjørnet av vannet.
Annonse