Sykkeltur Rørvik - Abelvær (med båt tilbake)

Legg til huskeliste
Annonse

Sykkelturen fra Rørvik sentrum til Abelvær, og så med hurtigbåten tilbake til Rørvik igjen, må være en av de vakreste og mest innholdsrike sykkelturene på Namdalskysten. Den er kun 37 kilometer og ender på vakre Abelvær.

Turen starter i Rørvik sentrum. Ettersom du skal ta hurtigbåten tilbake til Rørvik, så beregn starttidspunkt ut fra dette. Legg til godt med tid til stopp underveis og på idylliske Abelvær.

Følg FV 770 ut av Rørvik og over Nærøysundbrua. Etter ca 9 km (skiltet mot Namsos), ta av til høyre på FV 769. Følges i 12 km, før dere tar av til høyre ved Strandval og inn på FV 768 ned mot Abelvær. Rett ved Abelvær gård tar dere hurtigbåten tilbake til Rørvik.

Starttidspunkt: Denne turen avhenger av båttransporten tilbake fra Abelvær. I sommersesongen betyr det at du kan gjøre denne turen enten fra morgenen av med båt tilbake midt på dagen eller midt på dagen med ettermiddagsbåt tilbake. Tidene varierer på ukedager og sommer/vinter - se link til båtrute.

Hurtigbåten Foldafjord - øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Hurtigbåten Foldafjord trafikkerer strekningen Namsos - Jøa - Abelvær - Rørvik - Leka og åpner for mange spennende sykkelturmuligheter på Namdalskysten. Se egen link til spennende turtips.

Sykkelutleie

Hansvik sport leier ut sykler i Rørvik sentrum. Se egen link til sykkelutleie. Bor du på Kysthotellet Rørvik, så kan du enkelt leie sykler direkte fra hotellet. Spør i resepsjonen !

Adkomst med egen bil

Parkering i Rørvik sentrum.
Annonse