Sommardalen (Senja) - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag, Barnas Turlag Senja 
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  2,0 km
  2 timer
  Turen går tur/retur samme vei
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Kjør mot Joker Skaland og ta til høyre vis a vis butikken i innkjøringa til Skagi Hotel&Lodge. Hold til høyre og parkér på asfaltert plass ved et stort hvitt bygg ved siden av Skagi.

Sommardalen er et passeringspunkt når du går til Husfjellet. På vei oppover følger man det gamle tråkket over Myran, og der passerer man to gapahuker som er fine for en rast på turen. I elva like ved kan man fylle vannflaska. Vel oppe i Sommardalen finner man postkassen med turbok og registreringskode. Det er en flott utsikt over Bergsfjorden. For en lengre tur kan man fortsette oppover mot Husfjellet, som vi har med som et Turbo pluss-turmål i år (se egen beskrivelse).

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse