Sherpatrappa - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Middels
 • Lengde og varighet
  1,0 km
  2 timer
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Sherpatrappa går opp langs Lilleaksla, mot Fjellheisen. Den henger startskilt i Gausdalvegen, ved Fjellheisen. Her starter stien opp mot trappa. Trappa er omtrent 700 meter lang, og et imponerende arbeide av stein.

Kodeskiltet henger på gjerdet til Fjellheisen.

Underveis er det flere flotte utsiktspunkt. Og fra toppen er utsikta mot Tromsø by fantastisk. Det er også mulighet til å ta Fjellheisen ned. God tur!

PS. Dersom det er fullt ved parkeringa til Fjellheisen, er det gode muligheter for parkering ved Elvestrand Gravlund i Tromsdalen. Da blir turen litt lengre og dere før litt oppvarming før oppoverbakkene ;)

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse

Publisert av

Troms Turlag