Legg til huskeliste
Annonse

Parker på Solbakken grendehus. Hit kommer du ved å kjøre Rokosjøvegen til Rokosjøen camping, deretter videre østover skiltet mot Bakken øvre. Når du har passert Bakken øvre, tar du til venstre der det står skiltet til Solbakken grendehus. Andre veg til venstre fører inn til parkering på baksiden av grendehuset. Gå ut samme veg som du kom kjørende, men i stedet for å gå nedover mot Bakken øvre tar du til venstre og går videre innover østre Skogbygd. Etter ca. 1,7 km tar du av på en gardsveg til høyre som går litt oppover lia. Du kommer til noen hus, der tar du til venstre og fortsetter oppover. Grusvegen går over i traktorveg. Om du går i mai, er den sannsynligvis dekket av et teppe med hvitveis. Fortsett traktorvegen oppover til du kommer til Totbergsætra. Fra bolighusene til toppen er det ca. 400 meter.

Gå samme veg ned igjen til hovedvegen og følg denne nordover ca. 100 meter før du tar av på en gardsveg til høyre. Gå denne i ca. 200 meter til det tar av en sti til venstre. Dette er gamlevegen gjennom Skogbygda. Følg denne nordover gjennom skogen til du kommer ut på Solbergvegen. Deretter følger du Solbergvegen gjennom Øvre Solberg og tilbake til Solbakken.

Adkomst med egen bil

Parker på Solbakken grendehus. Hit kommer du ved å kjøre Rokosjøvegen til Rokosjøen camping, deretter videre østover skiltet mot Bakken øvre. Når du har passert Bakken øvre, tar du til venstre der det står skiltet til Solbakken grendehus. Andre veg til venstre fører inn til parkering på baksiden av grendehuset.
Annonse