Fuglekasseløypa på Bakkehaug - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  0,2 km
  1 time
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Barnas Turlag Målselv har laget 35 fine fuglekasser som er hengt opp langs etter en løype på Rundhaug. Det er lov å kikke i fuglekassene men vis hensyn slik at ikke rugende fugler blir forstyrret jevnlig.

Parkering: Parker på Mellembygd Kultur og Oppvekstsenter

Turens lengde: Omtrent 1 km

Løypen starter på nedsiden skolen i sør-østre hjørnet av fotballbanen. Følg traktorveien nedover mot elven omtrent 500 meter. Der møter den på en ny traktorvei som fortsetter ned langs elva. Se kart nedenfor. Turboskiltet er plassert omtrent i løypekrysset. Følg den nye traktorveien tilbake mot skolen. Denne turen går fint å sykle, og så for de minste, men sykkel med støttehjul kan være en utfordring, da underlaget ikke er veldig slett.

Vanskelighetsgrad for 4/5-åring: Lett

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse