Krakenesløypa - 10km

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Skitur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  10,7 km
  1 time
  En vei
 • Sesong
  Jan - apr
Krakenesløypa er en ytre del av hovedanlegg for ski og skiskyting i Nordreisa. Løypa kan nås via løypene i Saga (se egen beskrivelse), eller fra start ved bru over Kildalselva. Krakenesløypa er en rundtur på om lag 10 km som normalt prepareres fra litt utpå sesongen (gjerne fra januar), og deretter ved behov. Krakenesløypa har svært lite stigning. Det er tillatt å gå med hund i bånd i Krakenesløypa.

Nordnorsk skilinje har opprettet en løypemeldingstjeneste på Facebook. Her kan du få oppdatert status på preparering mv. Se "lenker" under.
Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget, og kan ikke bli holdt ansvarlig for skader eller situasjoner som måtte oppstå hvis du følger denne turen.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

For å komme til startpunkt for Krakenesløypa tar du av fra E6 ved Haltibygget og fortsetter om lag 4,3 km etter Fylkesvei 352 (Kildalsveien) - ta av til venstre mot Annabakkelv og fortsett ca 1km til bru over Kildalselva. Parkering i veikanten. Begrenset antall plasser.

Varsel

Annonse