Rongadalen - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  2,5 km
  2 timer
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Turen starter fra parkeringsplassen i munningen av Rongadalen, ved den låste grinda som stenger for videre kjøring på veien inn dalen. Vennligst ikke parker på kjerreveien eller snuplassen utenfor porten.

For å komme inn til parkeringsplassen fra E6, tar man av tll Tretten (fra sør), eller følger vei inn fra rasteplassen i bunnen av Strømfjorden (fra nord). Husk å lukke grinda, for du treffer på mange beitedyr her.

Fra parkeringsplassen følges god skogsvei (velegnet for sykkel) ca 3,5 km innover i dalen.

Kodeskiltet er akkurat når du møter vannet, det henger på utedoen. For å komme hit passerer du elva en gang, og helt fram hit er det fint å sykle og trille.

NB! Turen til Rongadalen er første del av turbotur til Sikkojervigammen. Tar dere turen helt fram får dere to koder på denne turen. Se egen turbeskrivelse for Sikkojervigammen.

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse

Publisert av

Troms Turlag