Legg til huskeliste
  131
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Alle besøk på Maistia må bestilles på forhånd! All visits to the cabins MUST be booked in advance! Things to know before you go: ACCOMMODATION RULES

  Det er ikke tillatt med hund på denne hytten.

  Bestilling av Maistua gir eksklusiv rett til å disponere hele hytta for den som har reservert. Doomen på utsiden inngår ikke i leieforholdet og er åpen for almenn bruk. Andre gjester har da ikke adgang til hytta. Det er ikke mulig å bestille enkeltsenger.

  Vilkår for reservasjon av Maistua

  Nøkkel/Key Maistua er låst med egen nøkkel. Denne er plassert i en nøkkelboks med kode ved siden av døren. Gyldig kode finner du på kvitteringen som du mottar på e-post når bestilling er fullført. Ankomst fra kl. 15:00. Avreise senest kl. 12:00.

  Sengeplasser - Gjester må ta med egen lakenpose, sengetrekk eventuelt sovepose. Maistua har 4 sengeplasser med dyner/puter. I tillegg er det 2 benker som kan benyttes. Hoveddelen i 2. etasje består av ett rom med en svevende hems. Rommet er utrustet med kjøkkenøy og køyeseng. Hemsen har to brede sengeplasser under takvinduer og med panoramautsikt over Vågsfjorden. Det er elektrisk komfyr for matlagning samt elektrisk oppvarming av oppholdrommet og en flott peis. Det er et forbrenningstoalett i 1. etasje. Vi anbefaler å bringe med drikkevann. Vann finnes i en liten bekk sør for hytta, men etter lanvarige tørkeperioder kan denne tørke ut. Om vinteren er det ikke vann i bekken. Snø kan smeltes, men vær OBS på forurenset snø.

  Fasiliteter: Hytta har 220V og elektrisk oppvarming. Hytta har komfyr og steikovn. Kjøkkenet er utrustet med dekketøy og kokeutstyr for 6-8 personer. Det er ved tilgjengelig for litt kosefyring i peisen.

  Utendørs er det bygget en VikingDome som står åpen hele året. Her kan man søke ly, nyte utsikten, sitte i en gyngestol og også overnatte. Domen er åpen for alle og inngår ikke i leien når du reserverer hytta.

  Turforslag: Maistua ligger ved inngangen til et flott turterreng i Medkilaheia 5 km sør for Harstad. Fra hytta kan man følge en tydelig sti til Vardheia (604 m.o.h.). Like vest for Vardheia kan du følge DNTs merkede løypenett. I sørøstlig retning til Vestheia ca. 1,5 kilometer fra hytta ligger platået mellom Hindsteinen, Vardheia, og Blåhatten. Platået med fjellene er like lettgått som det er vakkert. Utsikten fra Maistua er formidabel . I nord ligger Harstad, Grytøya og Senja. I nordøst og øst ser en Dyrøya, Andørja, og Rolløya. Med denne utsikten er det bare å sitte og se utover vårt vakre omland.

  Høsten 2018 var Maistua med i TV3-programmet Eventyrlig Oppussing. Hytta ble da totalrenovert og fremstår nå som ei svært innbydende og moderne hytte. DNT Harstad og Omegn er stolte over å ønske deg velkommen på besøk hit!

  Skoleklasser og grupper: Maistua har begrenset kapasitet og er ikke utformet eller tilrettelagt for bruk av større grupper. Skoleklasser eller tilsvarende har ikke adgang. For spørsmål kontakt: post@dnt.harstad.no

  Kontaktperson tilsyn: post@dnt.harstad.no - Tlf: 906 04 407

  Fasiliteter

  • 220v
  • Booking
  • Mobildekning
  • Wc
  Annonse
  Lofoten, Vesterålen og HinnøyaHinnøya

  Adkomst sommer

  Buss/bil sørover fra Harstad ca 6km. Stopp ved krysset med Kiwi i Medkila. Følg vegene Strandåkeren, Høgholtet, og Maistuvegen opp til fotballbanen. Deretter følges en godt merket sti. Hytta ligger god synlig hele veien.

  Stien starter her: Maistuveien 25, 9414 Harstad

  Adkomst vinter

  Samme som sommer.

  SjekkUT | Maistua

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  131

  SjekkUT-besøk