Oksenesset (Storfjord) - 5 turer med Turbo

Legg til huskeliste
Annonse

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Kjør E6 mot Skibotn. Kommer du fra sør, svinger du inn på Gammelveien der det er skiltet mot Strandbu. Fra nord tar du av til Gammelveien der det er skiltet til LHL-klinikken. P-plassen ligger utenfor gravlunden på sjøsiden av veien. Den er synlig uansett om du kommer fra nord eller sør.

Fra p-plassen passerer du nord for LHL-bygget langs asfaltvei, til grusveien som starter bak bygget og som tar deg ut til strandpromenaden. Ta av til venstre (sørover). Etter ca. 550 meter langs strandpromenaden kommer du fram til en fin rasteplass. Skiltet med registreringskoden er satt opp i et tre like ved rasteplassen. Herfra kan du enten snu og ta samme veg tilbake, eller for å få en rundtur; gå videre til du kommer ut på hovedvegen, for deretter å siden ta av til venstre (nordover) tilbake til parkeringa. Pass på for trafikken dersom dere velger å gå hovedveien tilbake.

Begge turene gir deg en tur på ca 1,3 km totalt.

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Annonse