Hoggerstua på Lindsverkseter

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  13 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Spesialnøkkel

Hoggerstua, ubetjent DNT hytte, ligger på Lindsverksetra i Larvik kommune. Lindsverksetra er en gammel seterstul med to hytter. Den ene av hyttene er i privat eie, den andre, Hoggerstua, eies av DNT Tønsberg og Omegn.

___________________________

I 2022 må alle besøk til denne hytta forhåndsbestilles (så lenge det er koronarestriksjoner) hos DNT Tønsberg og Omegn: tonsberg@dnt.no eller 33 31 58 26. Og den har kodelås. Dagsbesøk er foreløpig ikke tillatt.Se mer info her: https://tot.dnt.no/artikler/nyheter/20625-na-apner-hyttene-vare-igjen/http://www.dnt.no/

Fast pris: Kr. 600,- pr. døgn. ______________________________ 

Hytta består av ett soverom med plass til 4-5 personer (her er en enkeltkøye og en familiekøye), to soverom med plass til hhv. fire og to personer, et kombinert oppholdsrom/kjøkken med spisebord og stoler, og fullt utstyrt kjøkken. Eget vaskerom i enden av gangen, og stor gang.

Det er IKKE tillatt med hund på hytta.

Hytta ligger strategisk plassert midt i krysningspunktet for stier og løyper i alle himmelretninger, gode turmuligheter for alle. Det går bilvei inn til hytta på sommeren (veien er kun brøytet om vinteren dersom det er tømmerhogst el der), men det skal parkeres på parkeringsplassen noen hundre meter fra hytta. Ikke parker foran selve hytta.   

PS: For å komme til hytta skal dere kjøre Lindsverkveien, den er skiltet, og passere en bomkasse for betaling av avgift. Det går en vei av litt før Lindsverkveien, men denne skal ikke brukes. Den har dårlig standard og går tvers gjennom gårdstun. 

Fasiliteter

 • Booking
 • Vann
 • Vedovn

Passer for

 • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

 • Bil om sommeren
 • Sykkel

Adkomst sommer

Sommer: Det går merket sti fra Merkedammen og Trollsvann parkering- se kart Merkedammen-Trollsvann 1:20 000.

Det er også mulig å kjøre nesten helt frem til hytta, parkeringsplassen ligger noen hundre meter før hytta. Fra Svarstad sentrum følger man veien mot Gavelstad, kjører på bro over Lågen, tar til høyre i krysset etter broen, kjører noen hundre meter før man tar av til venstre på Lindsverkveien. Ta ikke av på første veien til venstre, men der det står skiltet Lindsverkveien.

Det er bomvei, kr. 50,-.

Følg Lindsverkveien helt opp til parkeringen. Det er ikke lov å parkere på plassen foran hytta. 

Adkomst vinter

Vinter: 1) Parker på parkeringsplassen ved sørenden av Trollsvann og gå forbi Trollsvannstua. Herifra er det 2 timer til fots/på truger/på ski (ca. 5 km) til hytta. 2) Parker på parkeringsplassen ved østenden av Merkedammen. Herfra er det 1 time til fots/på truger/på ski (snaut 7 km) inn til hytta.

Lindsverkveien blir ikke brøytet på vinteren.

Annonse

SjekkUT | Hoggerstua på Lindsverkseter

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
167

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Hoggerstua på Lindsverkseter ennå. Ta turen og bli den første!

mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT