Hoggerstua på Lindsverkseter

Annonse

Om hytta

Hoggerstua, ubetjent DNT hytte, ligger på Lindsverksetra i Larvik kommune. Lindsverksetra er en gammel seterstul med to hytter. Den ene av hyttene er i privat eie, den andre, Hoggerstua, eies av Tønsberg og Omegn Turistforening.

Pr. 27.12.2020 er Lindsverkveien stengt for vinteren.

___________________________

I 2021 må alle besøk til denne hytta forhåndsbestilles hos DNT Tønsberg og Omegn: tonsberg@dnt.no eller 33 31 58 26. Og den har kodelås. Dagsbesøk er foreløpig ikke tillatt.Se mer info her: https://tot.dnt.no/artikler/nyheter/20625-na-apner-hyttene-vare-igjen/http://www.dnt.no/

Fast pris: Kr. 600,- pr. døgn. ______________________________ 

Hytta består av ett soverom med plass til 6-7 personer (her er to enkeltkøyer og en familiekøye), to soverom med plass til hhv. fire og to personer, et kombinert oppholdsrom/kjøkken med spisebord og stoler, og fullt utstyrt kjøkken. Eget vaskerom i enden av gangen, og stor gang.

Det er IKKE tillatt med hund på hytta.

Hytta ligger strategisk plassert midt i krysningspunktet for stier og løyper i alle himmelretninger, gode turmuligheter for alle. Det går bilvei inn til hytta på sommeren (veien er kun brøytet om vinteren dersom det er tømmerhogst el der), men det skal parkeres på parkeringsplassen noen hundre meter fra hytta. Ikke parker foran selve hytta.   

PS: For å komme til hytta skal dere kjøre Lindsverkveien, den er skiltet, og passere en bomkasse for betaling av avgift. Det går en vei av litt før Lindsverkveien, men denne skal ikke brukes. Den har dårlig standard og går tvers gjennom gårdstun. 

Dersom det er større grupper på overnatting legges dette ut som info her:  

Fasiliteter

  • Booking
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

Adkomst sommer

Sommer: Det går merket sti fra Merkedammen og Trollsvann parkering- se kart Merkedammen-Trollsvann 1:20 000.

Det er også mulig å kjøre nesten helt frem til hytta, parkeringsplassen ligger noen hundre meter før hytta. Fra Svarstad sentrum følger man veien mot Gavelstad, kjører på bro over Lågen, tar til høyre i krysset etter broen, kjører noen hundre meter før man tar av til venstre på Lindsverkveien. Ta ikke av på første veien til venstre, men der det står skiltet Lindsverkveien.

Det er bomvei, kr. 50,-.

Følg Lindsverkveien helt opp til parkeringen. Det er ikke lov å parkere på plassen foran hytta. 

Adkomst vinter

Vinter: 1) Parker på parkeringsplassen ved sørenden av Trollsvann og gå forbi Trollsvannstua. Herifra er det 2 timer til fots/på truger/på ski (ca. 5 km) til hytta. 2) Parker på parkeringsplassen ved østenden av Merkedammen. Herfra er det 1 time til fots/på truger/på ski (snaut 7 km) inn til hytta.

Lindsverkveien blir ikke brøytet på vinteren.

SjekkUT | Hoggerstua på Lindsverkseter

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

164

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Hoggerstua på Lindsverkseter ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT