Rostahytta

  Legg til huskeliste
  9
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  NB! Minst én person i turfølget SKAL være medlem for å kunne bruke Troms Turlags hytter. Det er kun medlemmer som kan kjøpe DNT-nøkkel.

  Rostahyttene ligger nord i Indre Troms, nær svenskegrensa. På denne trivelige hvileplassen i lavterrenget er det 33 sengeplasser, og fra hytteveggen har man flott utsikt opp til ruvende topper med...

  Fasiliteter

  • 12v
  • Fiske
  • Mobildekning
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund

  Lenker

  Annonse
  Indre TromsTroms Turlag

  Adkomst sommer

  Kjør inn Rostadalen enten via Tamokdalen eller fra Heia på E6 via Øverbygd. Kjør inn til Innset. Den gamle stien gikk på nordsida av elva, den nye som er kortere, går på sørsiden. På sommerstid kan du kjøre ytterligere 6-7 km innover dalen på vei på sørsiden av elva. NB! For bruk av veien betales kr. 90,- per tur. Bruk vipps eller kontonr: 4715 65 46751. Merk med bilens skiltnr. Informasjon om når veien åpnes etter tining på våren, kommer på Troms Turlags Facebookside. OBS! Veien fra Innset til parkeringen kan være dårlig, spesielt på våren; kjør forsiktig.

  Du parkerer på anvist parkeringsplass på Likkamoen. Fortsett deretter til fots langs veien til bru over Rostaelva. Derfra på god sti i 1,5 timer til Rostahytta.

  Adkomst vinter

  Veien er ikke brøytet helt inn til Likkamoen, så en må gå på ski langs veien fra vinterparkeringen innenfor Innset. NB! Betaling for bruk av veien, se info adkomstbeskrivelse sommer.

  SjekkUT | Rostahytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  9

  SjekkUT-besøk