Legg til huskeliste
  10
  SjekkUT-besøk

  Annonse
  • 20 sengeplasser

  Om hytta

  Nutevasshytta er et like godt turmål vinter som sommer. Her er det totalt 20 sengeplasser (8 i hovedhytta samt 12 i sikringsbua (4 stk familiekøyer). Det er tillatt med hund i sikringshytta. Det er installert 12V og nå mulighet for å lade tlf, lykter og gps her.

  HUSK BÅNDTVANGEN. VERN OM VILT OG HUSDYR !

  Hytta er låst med DNTs standardnøkkel i småviltjakta, 10. september - 28. februar. Både vi og grunneier poengterer at denne hytta ikke skal brukes som utgangspunkt for noen former for jakt i Austheiene. Se også oppslag på hytta.

  Hyttetilsyn er Ola Belland, Arild Homstøl Tveit og Kåre Gundersen

  Bestilling

  Du er igjen velkommen til å benytte hytta UTEN å måtte bestille overnatting på forhånd!

  Imidlertid så KAN du bestille plass på forhånd om du ønsker det. Vi har lagt ut 50% av sengeplassene i den selvbetjente bestillingsløsningen du finner link til på denne siden.

  På Nutevasshytta er det mulig å reservere 4 av 8 sengeplasser i hovedhytta og 6 av 12 sengeplasser i sikringshytta.

  Hvis du forhåndsbestiller må du være på hytta før kl. 19.00 for at reservasjonen din skal være gyldig. Etter dette tidspunkt vil du måtte finne sengeplass på lik linje med andre gjester.

  Større grupper, lag, foreninger, skoleklasser o.l. er som tidligere velkomne til å bruke hytta. De vil ikke kunne få disponere hele hytta, men vi reserverer da alle sengeplassene som er tilgjengelig for forhåndsbestilling. Sjekk om det ledig i bestillingsløsningen vår først og send oss en e-post til aat@dnt.no med følgende info: Hyttenavn og datoer, navn på gruppen, fullt navn og telefonnummer til kontaktperson, forventet antall personer i gruppen og fakturaadresse m/nødvendig info.

  Betaling

  De som forhåndsbestiller betaler for overnattingen ved bestillingen. Alle andre gjester betaler også for overnatting per døgn (eller dagsbesøk) etter alder og DNT-status.

  Vi setter stor pris på om "DNT Hyttebetaling"-appen benyttes til betaling for overnatting og eventuelt matuttak på hytta. Utsjekkingsmetoden i denne appen er enten Vipps eller betalingskort.

  Se våre prislister her.

  Alternativt så kan engangsfullmaktene du finner på hytta benyttes (kortbelastning eller faktura).

  OBS! Husk å alltid skrive dere inn i hytteprotokollen før hytta tas i bruk. (Og noter ned hytteprotokollnumrene til bruk i betalingsappen.)  Fasiliteter

  • 12v
  • Fiske
  • Bade
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  Annonse
  Austheiene

  Adkomst sommer

  Parker i Griddalen,og gå på merket løype opp til Mjåvatn. Gå mot høyre her,og følg stien til Nutevasshytta. Taxi kan bestilles fra Fyresdal taxi 953 03 500. 

  Adkomst vinter

  Løype opp fra Griddalen til Øyarvatn, følg vannet over til Kultrane,og videre opp Fitjedalen. Eller gå fra Griddalen til Mjåvatn, og videre mot høyre til Nutevasshytta. Et område det er verdt å besøke - sommer som vinter! Taxi kan bestilles fra Fyresdal taxi 953 03 500.

  SjekkUT | Nutevasshytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  10

  SjekkUT-besøk