Furøya Forpakterboligen

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  8 sengeplasser
 • Åpningstider
Bli DNT-medlem

Furøya er en øy med vakre, gamle bygninger i et gammelt kulturlandskap. Det er konserter og kystkulturaktiviteter på øya sommerstid og flotte turstier rundt hele øya og over til Hestøya. Forpakterboligen eies av Furøya Interkommunale Selskap og leies ut til Aust-Agder turistforening.

I sommersesongen kan man bare leie hele hytta. Ønskes rimeligere leie vår- og høst for enkeltpersoner eller par, kontakt Aust-Agder Turistforening. 

Til sammen er det 8 sengeplasser fordelt på 3 sammenhengende soverom i 2.etg. Hytta er særlig godt egnet for barnefamilier.

Nøkkelen til Forpakterboligen hentes i en nøkkelboks ved inngangsdøra. Kontakt Aust-Agder Turistforening på tlf 37 02 32 14 eller 4102 8688 for å få koden. Leietaker disponerer hytta fra kl. 16.00 ankomstdagen til kl. 14.00 på avreisedagen.

Furøya ligger midt i Tvedestrandsfjorden og det er adkomst med taxibåt fra Tvedestrand, Sagesund eller Hagefjordbrygga.Det gis 20% rabatt for DNT medlemmer ved fremvisning av medlemskort. Ring 41454145 for bestilling av taxibåt og avtale om oppmøtested. 

På Fjordsenteret ved Sagesund (rett ved Furøya) er det mulig å leie parkeringsplass og båt (14 fot med 9,9 hk) tlf: 415 31 212. Båter kan også leies fra Kote Null tlf 456 71 742. Det er offentlig parkering i Tvedestrand sentrum eller på Hagefjordbrygga. Det er gratis parkering om sommeren i skolegårdene i Tvedestrand.

Det er mange muligheter for fortøyning av egen båt på øya.

Det er innlagt sommervann fra kommunalt vannverk. Vannet er på fra 1. april til 10. oktober.

Alle senger er utstyrt med dyner og puter. Ved overnatting må du ha med enten eget sengetøy, lakenpose eller sovepose. Det er fullt utstyrt kjøkken med varmt og kaldt vann, nødvendig dekketøy, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. .Det er eget bad med dusj og toalett. Det er elektrisk oppvarming og vedovn i stua. 

Det er gjestene som selv sørger for rydding og rengjøring. Nødvendig utstyr er tilgjengelig. Ta med kjøkkenhåndkle og oppvaskklut. Søppel tas med tilbake på land. Det er innført et straffegebyr på inntil kr. 3000 ved mangelfullt renhold.

Turistforeningen har en restriktiv holdning til alkohol. Ved bruk av alkohol må det vises måtehold og det må på ingen måte være til sjenanse for andre.

Det er dessverre ikke tillatt å ta med kjæledyr.

Restauranten er åpen i sommer-ukene og helger i juni og august.

Hyttetilsyn: Erling Steen og Dag Søraker

Fasiliteter

 • 220v
 • Båt
 • Booking
 • Peis
 • Servering
 • Strømovn
 • Mobildekning
 • Dusj

Tilpasset for

 • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Egen båt eller taxibåt.

Båttaxi kan bestilles på tlf: 414 54 145

Gode fortøyningsmuligheter.

Parkering i Tvedestrand, Sagesund eller på Hagefjordbrygga.

SjekkUT | Furøya Forpakterboligen

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
15

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Furøya Forpakterboligen ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT