Målia selvbetjent hytte

Annonse

Om hytta

HHTs første selvbetjente hytte er på Målia og er en innredet eldre koie fra 1984. Fullt utstyrt med sengetøy, men lakenpose er obligatorisk (eventuelt sovepose). Godt egnet til overnatting for barnefamilier. Det er kokemuligheter med propan og belysning basert på solcellestrøm. Det er to soverom med 4 senger i hver (ett av disse rommene har hundebur for firbente turvenner) - de to siste sengene er i oppholdsrommet. Det er dyner, så det går fint med lakenpose hvis man skal overnatte.

Fra 25. juni 2018 kan man forhåndsbestille noen av sengeplassene. På Målia er det booking på 4 av 10 senger (ett soverom).

Hytta på Målia har vært ubetjent (uten mat) fra 1984 til november 2015. Vi har rehabilitert hytta både utvendig og innvendig, og til slutt i dette arbeidet har vi endret status på hytta fra ubetjent til selvbetjent. Vi har satt inn et stort matskap med nødvendig mat for vandrere/turfolk. Rondanestien har mange etapper gjennom vårt område uten mulighet til å kjøpe mat på hytta. Vi håper denne økte tilretteleggingen blir tatt godt imot. Betaling skjer ved å summere matuttak etter liste og betale dette via bank i etterkant eller ved Vipps. Det skal ikke betales med kontanter.

Prisliste proviant Målia selvbetjent hytte

Priser overnatting og dagsbesøk og teltere

Kontaktinformasjon for hyttetilsyn

Fasiliteter

  • 12v
  • Booking
  • Mobildekning
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Hund
  • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

Adkomst sommer

Avkjøring fra rv25 ved Løiten Brænderi i retning Budor, (ca. 22 km fra rv25, 7 km nord for Budor).

Adkomst vinter

Hytta er tilknyttet løypenettet på Hedmarksvidda. Parkering ved Budor (15 km fra rv25), flere skiløyper til Målia (5-7 km). Alternativ parkering ved Kveådammen (13 km nord for Gåsbu), 3 km skiløype til Målia. Løyper også fra Gåsbu, St.Olav og Brumund. Rondanestiens stiens trasé anbefales ikke fulgt på ski. Fra vinterferien blir Sjusjøløypa (Lavlia-Hamarsæterhøgda)oppkjørt. Denne er forbindelse til traséen Lillehammer-Rondane.

Papirkart

Kartblad: 057 Hedmarken

Annonse