Målia selvbetjent hytte

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

09.12.21: Med de nye nasjonale tiltakene som trådte i kraft 9. desember, så endres også smitteverninstruksen i DNT. Det betyr at nå er det obligatorisk forhåndsbestilling. Vi i HHT tilbyr halvparten av sengekapasiteten på hver hytte. Dagsbesøk er ikke tillatt.

SE FILM FRA MÅLIA HER 

NB! Vannet fra brønnen må kokes i noen minutter før bruk.

HHTs første selvbetjente hytte er på Målia og er en innredet eldre koie fra 1984. Fullt utstyrt med sengetøy, men lakenpose er obligatorisk (eventuelt sovepose). Godt egnet til overnatting for barnefamilier. Det er kokemuligheter med propan og belysning basert på solcellestrøm. Det er to soverom med 4 senger i hver (ett av disse rommene har hundebur for firbente turvenner) - de to siste sengene er i oppholdsrommet. Det er dyner, så det går fint med lakenpose hvis man skal overnatte.

Hytta på Målia har vært ubetjent (uten mat) fra 1984 til november 2015. Vi har rehabilitert hytta både utvendig og innvendig, og til slutt i dette arbeidet har vi endret status på hytta fra ubetjent til selvbetjent. Vi har satt inn et stort matskap med nødvendig mat for vandrere/turfolk. Rondanestien har mange etapper gjennom vårt område uten mulighet til å kjøpe mat på hytta. Vi håper denne økte tilretteleggingen blir tatt godt imot.Du må registrere matuttak på et eget ark som du etterlater i postkasse på hytta. Betal via Hyttebetalingsappen eller ta med lapp med beløp og kontonummer hjem og betal enten via nettbank eller Vipps. Dette gjelder overnattingen også hvis du ikke har bestilt og betalt denne på forhånd.

Prisliste proviant Målia selvbetjent hytte 

Kontaktinformasjon for hyttetilsyn

Fasiliteter

  • 12v
  • Booking
  • Mobildekning
  • Vedovn

Passer for

  • Hund
  • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

Adkomst sommer

Avkjøring fra rv25 ved Løiten Brænderi i retning Budor, (ca. 22 km fra rv25, 7 km nord for Budor).

Adkomst vinter

Hytta er tilknyttet løypenettet på Hedmarksvidda. Parkering ved Budor (15 km fra rv25), flere skiløyper til Målia (5-7 km). Alternativ parkering ved Kveådammen (13 km nord for Gåsbu), 3 km skiløype til Målia. Løyper også fra Gåsbu, St.Olav og Brumund. Rondanestiens stiens trasé anbefales ikke fulgt på ski. Fra vinterferien blir Sjusjøløypa (Lavlia-Hamarsæterhøgda)oppkjørt. Denne er forbindelse til traséen Lillehammer-Rondane.
Annonse

SjekkUT | Målia selvbetjent hytte

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
148

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Målia selvbetjent hytte ennå. Ta turen og bli den første!

mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT