Legg til huskeliste
  7
  SjekkUT-besøk

  Annonse
  • 10 sengeplasser
  • Åpen hele året

  Ei perle i nærheten av innfallsporten til Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalprak. Stien nordover går til Skjækerdalshytta og sørover til Bellingstua. 

  BELIGGENHET Veresstua har helsårsveg og ligger i løypnettet øst for Veresvatnet. Hytta ligger vakkert til i vakker natur. Mange av de som er vokst opp i Vera har flyttet fra bygda. Med en felles turistforeningshytte; ikke langt fra forsamlingshuset; kan det være et trivelig turmål både for de som har røtter i fjellbygda og for de som kommer fra andre steder i regionen. 

  BESTILLING Du bestemmer selv om du ønsker å bestille hytteovernatting på forhånd. Sengeplass kan bestilles på forhånd her . For gruppebestillinger vennligst ta kontakt med oss på epost ntt@dnt.no. Forhåndsbestilte senger disponeres fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 14.00 avreisedagen. NB: bestilte senger som ikke er benyttet før 21.00 fristilles etter kl. 21.00. Hyttene er alltid åpen for drop-in selv om man har bestilt alle sengeplassene ved en hytte, og det må vises hensyn og legges til rette for andre besøkende. Her ser du hvordan du bruker våre hytter: Hyttebesøket fra A-Å. 

  UTSTYR Hytta har i alt 10 sengeplasser. Den er selvbetjent med proviantlager, dyner og puter, innlagt strøm og er låst med standard DNT nøkkel. Vann hentes i kran på tunet. Hytta er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Hytta har åpen stue- og kjøkkenløsning, proviantrom, tørkerom og to soverom. Deler av uthuset er isolert og også tilrettelagt for hund, samt egen utedo. Det er i alt 10 sengplasser i hytta og ekstra madrasser, dyner og puter. Ettersom hytta ligger ved skogsbilvei sommerstid, er hytta med universell utforming og tilpasning. Det inkluderer rampe inn, 100cm dører; både ytterdør og døren inn til soverom/tørkerom. Utedoen er også bygd med universell tilpasning og med gode plattinger mellom uthus og hytte.

  AKTIVITETER Hytta et utmerket utgangspunkt for toppturer og fisketurer. 

  HUND Det er tilrettelagt for hund i sikringsboden.

  BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

  DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

   Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

  Fasiliteter

  • 220v
  • Tørkerom
  • Steikeovn
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  • Barnevennlig
  • Barnevogn
  Annonse
  Nord-Trøndelag

  Adkomst mulig med

  • Bil om sommeren

  Adkomst sommer

  Bilveg heltfrem på sommeren. Den unike muligheten med bestillingstransport til/fra Verdal stasjon gjør det mulig å komme inn i eller ut av fjellheimen for en rimelig penge. For mer informasjon, se https://www.atb.no/reiseinformasjon/bestill-transport/verdal/  

  Adkomst vinter

  Bilveg nesten helt frem på vinterstid. Noen ganger brøytes veien helt opp. Ellers parkering ca 50 - 100 meter fra hytta. Den unike muligheten med bestillingstransport til/fra Verdal stasjon gjør det mulig å komme inn i eller ut av fjellheimen for en rimelig penge. For mer informasjon, se https://www.atb.no/reiseinformasjon/bestill-transport/verdal/  

  SjekkUT | Veresstua

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  7

  SjekkUT-besøk