Skoddeberghytta

Annonse

Om hytta

Skoddeberghytta ble totalrenovert i 2017, og har fått nytt tilbygg på 36m2 som inneholder vedfyrt badstue, innetoalett og vedlager. Hytta passer utmerket for barnefamilier som ønsker kort adkomst og gode fasiliteter. Hytta har 2 familierom med plass til 3 stk (familiekøyeseng) på hvert rom. Hems med plass til 4 stk.Skoddeberghytta ligger rett ved riksveg 829 mellom Grovfjord og vegkrysset til Bjerkvik og Bogen i Ofoten.

Hytta har 10 soveplasser fordelt på 2 soverom med familiekøyesenger og 4 liggeplasser på hems. I tillegg kan sofa benyttes. Det er og en stor møblert terrasse brukes mye om sommeren. Hytta har belysning med strøm fra solcellepanel. Vann hentes i elva øst for hytta. Elva er vanligvis åpen om vinteren. Det kan være mye snø i området vinterstid.

Turmuligheter

Skoddeberghytta passer utmerket for småbarnsfamilier. Østover mot Øse/Maridalen er terrenget barnevennlig. Vestover er terrenget alpint, og består av flere tinder. Nova-, Skittendals-, Pungdalstinden er alle på over 1200 meter. Skittendalstinden/Nástečohkka er den høyeste i omlandet med 1306 moh. På sommeren er det fint å gå på Tverrfjellet/Jalgesoaivi 782 moh., vest for hytta. Skoddebergvannet/Skoaberjávri har gode forekomster av røye.

Nøkkel: Låst med standard DNT nøkkel. Informasjon om hvor du kan låne denne i Harstadområdet finner du her.

Hund: Er ikke tillatt på denne hytten.

Hyttestyre: informasjon finner du her

Hyttekalenderen: Sjekker du her

Ordningen er et forsøk på å unngå kollisjoner av flere større grupper samtidig på hyttene. Vi oppfordrer derfor større grupper til å se i kalenderen før de legger på tur, og eventuelt melder sin ankomst. Uansett er alle velkommen til hyttene våre, når som helst, og uten å ha sjekket hyttekalenderen. Dette er ingen bookingordning, og gir ingen eksklusiv rett tilhytta.

Dronevideo av hytta kan du se her: https://youtu.be/GnLWmIjkjms

Fasiliteter

  • 12v
  • Booking
  • Fiske
  • Mobildekning
  • Badstu
  • Vedovn

Tilpasset for

  • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

  • Bil hele året
  • Sykkel

Adkomst sommer

Med bil til Bogen i Ofoten. Videre til vegkrysset til Bjerkvik og Grovfjord. Derfra kommer du til hytta etter ca. 3 kilometer langs rv 829 mot Grovfjord.

Varsel

Papirkart

Kartblad: 161 Harstad

Annonse
Værvarsel for Skoddeberghytta. Vis på YR.no
Fre (21.02)Sludd2º0 mm
Lett bris (5.3m/s) Sør-sørvest
Lør (22.02)Sludd2º2 mm
Frisk bris (8.1m/s) Sør-sørvest
Søn (23.02)Snø1º5 mm
Frisk bris (9.3m/s) Nord-nordvest
Man (24.02)Delvis skyet-1º0 mm
Svak vind (3.0m/s) Vest
Tir (25.02)Delvis skyet-5º0 mm
Flau vind (1.5m/s) Sørøst
Ons (26.02)Skyet-5º0 mm
Flau vind (1.3m/s) Øst
Tor (27.02)Skyet-5º0 mm
Flau vind (1.2m/s) Øst-sørøst
*Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt