Lageråkvisla ubetjent

    Legg til huskeliste
    177
    SjekkUT-besøk

    Annonse

    Den ubetjente hytta er godt egnet som dagsturmål for barnefamilier, både sommer og vinter, og det er også soveplass til sju personer. 

    BELIGGENHET: Lageråkvisla innenfor Gåsbu i Hamar har både ei koie (ubetjent overnattingshytte) og ei serveringshytte. 

    UTSTYR: Brisker med madrass gir soveplass til sju personer. Det er ikke dyner, så man må ha med sovepose. Det ligger puter og tepper i plastkasser under briskene. Elektrisk strøm for belysning og kokeplate. Ved til oppvarming. På vinteren må man smelte snø til vann, på sommeren er det kran på veggen på serveringshytta.

    AKTIVITETER: Lageråkvisla ligger langs lysløypa med preparerte skiløyper. Vinterstid er det en akebakke/skileikbakke ved hytta. Rett utenfor koia er det gapahuk og grillbålplass. Området foran koia har blitt gjerdet inn sommerstid for å holde beitedyra unna området. Sommerstid kan du gå på blåmerkede stier

    HUND: Du kan ta med hund til alle HHTs hytter, men på denne hytta er det ingen spesiell tilrettelegging for hunder. Vi ber hundeeiere vise hensyn overfor eventuelle andre besøkende.

    BOOKING OG BETALING: Halvparten av sengekapasiteten kan bestilles på forhånd, mens resterende senger er tilgjengelige for vandrere som kommer uten å ha bestilt. Dersom du ikke har betalt på forhånd, kan du betale med DNTs hyttebetalingsapp. Koia er låst med DNT-nøkkel. Husk at minst én i følget må være medlem for å kunne deponere på nøkkel. Velkommen til våre hytter!

    Kontaktinformasjon til hyttetilsyn  

    Fasiliteter

    • 220v
    • Strømovn
    • Mobildekning
    • Vedovn

    Passer for

    • Barnevennlig
    • Barnevogn
    Annonse
    Hedmarken og Hedmarksvidda

    Adkomst mulig med

    • Kollektivtransport
    • Bil om sommeren
    • Sykkel

    Adkomst sommer

    Tog til Hamar, buss til Gåsbu (mandag-fredag).

    Med bil: Skiltet fra E6 i Vienkrysset (første kryss nord for avkjøringen Hamar-Elverum) til Gåsbu, 12 km

    Fra Gåsbu: Blåmerket sti eller skogsbilveg, ca. ¾ time (2,5 km).

    Adkomst vinter

    Skiløype fra Gåsbu eller Monaplassen. Det er smart å bruke http://www.skisporet.no/ for å se løypealternativene og om/når løypene er kjørt opp. Avgift parkering Gåsbu/ veiavgift bom for å komme inn til "Monaplassen" (ca. 3 km innenfor Gåsbu). "Monaplassen" er et muntlig navn som også står på løypekartet og som vi bruker i det daglige. Det står et skilt med Kluksæterplassen på denne parkeringsplassen.

    SjekkUT | Lageråkvisla ubetjent

    Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

    Les mer om SjekkUT
    177

    SjekkUT-besøk