Svartskogkoia

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

Fra 1. november 2021 kan man ikke lenger bestille hele hytta. Styret i HHT har besluttet at halvparten av sengekapasiteten fortsatt kan bestilles på forhånd, mens resterende senger er tilgjengelige for vandrere som kommer uten å ha bestilt. Dagsbesøk er også tillatt på HHTs hytter.

SE VIDEO FRA SVARTSKOGKOIA HER 

Trivelig koie av tømmer med malt panel innvendig. Koia er utstyrt med madrasser, pledd, solcelleanlegg, propan, kokeutstyr og dekketøy. Det er 8 senger. Det er ikke dyner, så ta med sovepose om du skal overnatte.

Svartskogkoia har to rom, et større for skogsarbeiderne og et mindre for skogvokteren med hjelpemannskap. I tillegg har koia et lite, ulåst rasterom.

Koia eies av Løiten Almenning og disponeres av Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT), Løten krets. Da koia ble bygd ca. 1940 var det tett, gammel og grov granskog i området, derav navnet. Koia ble pusset opp i 2002/03.

Kontaktinformasjon til hyttetilsyn 

Fasiliteter

  • 12v
  • Vedovn

Passer for

  • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Fv. 166 fra Løten sentrum mot Rokosjøen, etter ca. 7 km ta av til venstre mot Stålsætra, deretter 5 km fram til P-plass 200 m før enden av vegen. Gangtid langs Rondanestien fra parkeringsplass er ca. 15 min (700 meter).

Adkomst med buss: Holdeplass Tobru mellom Hamar og Elverum. 5 km sydover langs Rondanestien.

Adkomst vinter

Hytta er tilgjengelig om vinteren, men er ikke tilknyttet gjennomgående løype. Rondanestiens trasé anbefales ikke fulgt på ski. Stålsætervegen er normalt brøytet fram til Stålsætra om vinteren.

SjekkUT | Svartskogkoia

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
167

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Svartskogkoia ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT