Sauabrehytta

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  4 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Ulåst

Det er viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytta. English information

Sauabrehytta ligger flott til med en fantastisk utsikt over sørenden av Folgefonna/Sauabreen, og er et ideelt utgangspunkt for bre- og toppturer. Den kan brukes hele året og står ulåst, men det er ikke merket sti opp til hytta.

Mest brukte startsteder er fra Vintertun/Bergstø eller den litt slakere varianten fra Espeland.

SOMMER 2021 

Bestill overnatting på forhånd. Denne sommeren bestiller du hele hytta. Pris: 1000,-/1300,- (medlem/ikke DNT-medlem)

UTSTYR 

Sauabrehytta har 6 senger. Hyttene er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold, deriblant kjøkkenutstyr, dekketøy og proviant. Proviantlisten finner du her. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Husk lakenpose.

HUND

Hytta er ikke spesielt tilrettelagt for hund. Det er plass til en hund i yttergangen. Ta med egne matskåler.Det er lovbestemt båndtvang for hund i tiden 1. april til og med 20. august.

SMITTEVERN 

På grunn av smitteverntiltak må all overnatting bookes på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom regler for hyttebesøk i 2020 før du drar på hytten.

Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt, men teltere kan hente ut proviant og låne toalettet ved behov. Vær og føremeldinger varierer mye. Kart og kompass anbefales, merking kan forsvinne under mye snø og i tåke. Sjekk aktuelle føremeldinger før turen.

Som medlem får du gode rabatter på hytteovernatting. Bli medlem her.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

Tilpasset for

 • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Haukeliekspressen til Bergstø/Vintertun på toppen av Rullestadjuvet. Ca 4 timer på umerket sti. Evt fra Espeland ved Skarsmo på vei mot Odda.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 13 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: