Legg til huskeliste
    21
    SjekkUT-besøk

    Annonse
    • 14 sengeplasser
    • Åpen hele året

    Ferslia er en tilrettelagt hytte, som ligger fint for seg selv samtidig som den ligger i et populært utfartsterreng i Meråker.

    BELIGGENHET Ferslia har helårsveg og ligger fint til i Fersdalen i Meråker med utsikt over innsjøen Feren. Den er ideell som utgangspunkt for barnefamilier og andre som ønsker å gå både korte og lengre turer i en mangfoldig natur.

    BESTILLING Du bestemmer selv om du ønsker å bestille hytteovernatting på forhånd. Sengeplass kan bestilles på forhånd her. For gruppebestillinger vennligst ta kontakt med oss på epost ntt@dnt.no. Forhåndsbestilte senger disponeres fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 14.00 avreisedagen. NB: bestilte senger som ikke er benyttet før 21.00 fristilles etter kl. 21.00. Hyttene er alltid åpen for drop-in selv om man har bestilt alle sengeplassene ved en hytte, og det må vises hensyn og legges til rette for andre besøkende. Her ser du hvordan du bruker våre hytter: Hyttebesøket fra A-Å

    UTSTYR Ferslia er tilrettelagt med rullestolrampe, vedbod og handikap-do tilknyttet hytta. Det er også satt inn bredere dører inne i hovedhytta. Ferslia har 14 sengeplasser. Den er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold, deriblandt kjøkkenutstyr, dekketøy og proviant. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Vann hentes i brønn 50 m fra hytta. Hovedhytta og sikringsbua har gass og får strøm fra et solscelleannlegg. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene.

    AKTIVITETER Det er flere gode jakt og fiskemuligheter i området. Ferslia er også et ytterlig utgangspunkt for toppturer til både Kjølhaugan, Hermanssnasen med flere.

    HUND Hytta har sikringsbod hvor hunden er velkommen. Her er det 3 sengeplasser.

    BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

    DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

     Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

    Fasiliteter

    • 12v
    • Tørkerom
    • Fiske
    • Mobildekning
    • Bade
    • Vedovn

    Passer for

    • Hund
    • Barnevennlig
    • Barnevogn
    Annonse
    Nord-Trøndelag

    Adkomst mulig med

    • Bil om sommeren
    • Sykkel

    Adkomst sommer

    Det er bilveg helt frem til hytta om sommeren. Med bil langs E14 til Meråker og videre forbi Meråker stasjon mot Fersdalen. Ca 15 km fra E14 langs Fersdalsveien, avkjøring til høyre rett etter Tjønnvollen. Det er skiltet og merket ca. 300 m fra Fersdalsveien til hytta.
    Det er merket løype fra Bellingstua i nord (31 km) og Angeltjønnhytta i øst (17 km)

    Adkomst vinter

    Ca 300 -400 meter å gå fra parkeringen til hytta. Med bil langs E14 til Meråker. Ta av til venstre mot Fersdalen og forbi Meråker stasjon og videre ca 15 km. Parkering rett etter Tjønnvollen. Det er skiltet og merket.

    SjekkUT | Ferslia

    Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

    Les mer om SjekkUT
    21

    SjekkUT-besøk