Angeltjønnhytta

  Legg til huskeliste
  13
  SjekkUT-besøk

  Annonse
  • 8 sengeplasser
  • Åpen hele året

  OBS: Det er foreløpig fyringsforbud i sikringsboden/annekset!

  Ei hytte nesten på gransa til Sverige, med mange muligheter. 

  BELIGGENHET Hytta ligger vakkert til ved østre enden av Fjergen, få kilometer fra grensa mot Sverige. Området er rikt på sjeldne planter, historiske innslag og har mange spennende fiskemuligheter. Ved Skurdalsporten finnes severdigheter som pilegrimskors i berget og "Stenen i grønan dal", som også er et minne fra pilegrimstida.

  BESTILLING Du bestemmer selv om du ønsker å bestille hytteovernatting på forhånd. Sengeplass kan bestilles på forhånd her. For gruppebestillinger vennligst ta kontakt med oss på epost ntt@dnt.no. Forhåndsbestilte senger disponeres fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 14.00 avreisedagen. NB: bestilte senger som ikke er benyttet før 21.00 fristilles etter kl. 21.00. Hyttene er alltid åpen for drop-in selv om man har bestilt alle sengeplassene ved en hytte, og det må vises hensyn og legges til rette for andre besøkende. Her ser du hvordan du bruker våre hytter: Hyttebesøket fra A-Å

  UTSTYR Hytta har 8 segeplasser. I tillegg finnes det noen ekstra madrasser. Hytta er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold, deriblandt kjøkkenutstyr, dekketøy og proviant. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene. Hovedhytta og skiringsbua får strøm fra solscelleannlegg.

  AKTIVITETER Angeltjønnhytta er et ypperlig utgangspunkt for bærplukking. Det er også mange spennende fiskemuligheter i området. 

  HUND Hytta har egen sikringsbod hvor hunden er velkommen. 

  BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

  DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

  Fasiliteter

  • 12v
  • Fiske
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  Annonse
  Nord-Trøndelag

  Adkomst sommer

  Fra Ferslia 17 km, merket rute, fra Teveldal, 25 km merket rute. Mulig adkomst med båt fra parkeringsplassen ved demningen ved Fjergen. Båt kan leies av Meråker Jæger og Fiskerforening.

  Adkomst vinter

  Kjør mot Fjergen via Kopperå. Ved bommen er det mulighet for parkering. Ca. 15 km på ski langs Fjergen. Fjerger er et regulert vann og isen kan være utrygg.

  SjekkUT | Angeltjønnhytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  13

  SjekkUT-besøk