Angeltjønnhytta

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  8 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel

Ei hytte nesten på gransa til Sverige, med mange muligheter. 

På grunn av Covid-19 er det kun mulig å bestille hele hytten frem til 14. juni, fra 15. juni er det kun mulig å bestille hele rom.

BELIGGENHET Hytta ligger vakkert til ved østre enden av Fjergen, få kilometer fra grensa mot Sverige. Området er rikt på sjeldne planter, historiske innslag og har mange spennende fiskemuligheter. Ved Skurdalsporten finnes severdigheter som pilegrimskors i berget og "Stenen i grønan dal", som også er et minne fra pilegrimstida.

SMITTEVERN For å ivareta sikkerheten til alle som benytter vårt tilbud må alle booke hytteovernatting på forhånd og følge de gjeldende smittevernrådene. Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt samt teltere kan ikke benytte fasilitetene ved hyttene på grunn av smittevernhensyn. Dugnad er vi gode på i DNT, takk for at du bidrar til den nasjonale dugnaden!

UTSTYR Hytta har 8 segeplasser. I tillegg finnes det noen ekstra madrasser. Hytta er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold, deriblandt kjøkkenutstyr, dekketøy og proviant. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene. Hovedhytta og skiringsbua får strøm fra solscelleannlegg.

AKTIVITETER Angeltjønnhytta er et ypperlig utgangspunkt for bærplukking. Det er også mange spennende fiskemuligheter i området. 

HUND Hytta har egen sikringsbod hvor hunden er velkommen. 

BOOKING Overnatting skal bestilles på forhånd her 

BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bookingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

Fasiliteter

 • 12v
 • Fiske
 • Vedovn

Tilpasset for

 • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Fra Ferslia 17 km, merket rute, fra Teveldal, 25 km merket rute. Mulig adkomst med båt fra parkeringsplassen ved demningen ved Fjergen. Båt kan leies av Meråker Jæger og Fiskerforening.

Adkomst vinter

Kjør mot Fjergen via Kopperå. Ved bommen er det mulighet for parkering. Ca. 15 km på ski langs Fjergen. Fjerger er et regulert vann og isen kan være utrygg.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 5 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: