Angeltjønnhytta

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  8 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel
Bli DNT-medlem

Ei hytte nesten på gransa til Sverige, med mange muligheter. 

BELIGGENHET Hytta ligger vakkert til ved østre enden av Fjergen, få kilometer fra grensa mot Sverige. Området er rikt på sjeldne planter, historiske innslag og har mange spennende fiskemuligheter. Ved Skurdalsporten finnes severdigheter som pilegrimskors i berget og "Stenen i grønan dal", som også er et minne fra pilegrimstida.

BESTILLING Ut 2021 må alle som benytter seg av vårt tilbud bestille hytteovernatting på forhånd. Det er nå mulig med dagsbesøk og drop-in, samt teltere kan benytte fasilitetene ved hyttene. Overnatting skal bestilles på forhånd her. For gruppebestillinger eller enkeltpersoner vennligst ta kontakt med oss på epost ntt@dnt.no.

UTSTYR Hytta har 8 segeplasser. I tillegg finnes det noen ekstra madrasser. Hytta er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold, deriblandt kjøkkenutstyr, dekketøy og proviant. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene. Hovedhytta og skiringsbua får strøm fra solscelleannlegg.

AKTIVITETER Angeltjønnhytta er et ypperlig utgangspunkt for bærplukking. Det er også mange spennende fiskemuligheter i området. 

HUND Hytta har egen sikringsbod hvor hunden er velkommen. 

BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

Fasiliteter

 • 12v
 • Fiske
 • Vedovn

Passer for

 • Hund

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Fra Ferslia 17 km, merket rute, fra Teveldal, 25 km merket rute. Mulig adkomst med båt fra parkeringsplassen ved demningen ved Fjergen. Båt kan leies av Meråker Jæger og Fiskerforening.

Adkomst vinter

Kjør mot Fjergen via Kopperå. Ved bommen er det mulighet for parkering. Ca. 15 km på ski langs Fjergen. Fjerger er et regulert vann og isen kan være utrygg.

SjekkUT | Angeltjønnhytta

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
6

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Angeltjønnhytta ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT