Brebua - Finsehytta selvbetjening

  Legg til huskeliste
  153
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Brebua er Finsehyttas selvbetjeningskvarter, og er kun tilgjengelig utenom Finsehyttas åpningstider.

  Brebua er stengt fra 11.-28. juni grunnet teknisk feil. Vi beklager ulempene med dette.

  Brebua er stengt 28.-30. juni 2024 pga Finseblues. Opphold på Finsehytta bestilles på finsehytta@dnt.no

  Beskrivelse av hytta
  Hytta har 10 soverom hvorav ett av rommene er for hund med eier. Se punkt om hund. Alle rommene har køyesenger, 4 sengeplasser på 8 rom, og 6 sengeplasser på to rom. Øverste etasje er universielt utformet med innendørs WC og dusj (dusjen er ikke i bruk når hytta er selvbetjent). Hytta har solceller på taket, men det meste av strømmen kommer fra strømnettet. Les beskrivelsen nøye om hvordan strømmen aktiveres. Oppslag er slått opp på hytta.  

  Om hytta

  Antall soveplasser totalt: 44

  Antall senger tilgjengelig for bestilling: 24

  Antall senger for drop-in: 20

  På Brebua er hvert rom og hver seng er nummerert, og bookingen er knyttet til konkrete senger. Gjester kan måtte bytte om på senger for å organisere grupper i forhold til romstørrelse. 

  Utstyr

  Hytta har det du trenger av mat og utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær. Det er strøm på hytta, peis og stearinlys. Gjestene ordner selv med matlaging, oppvask, støvsuging, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller sengetøy skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

  Betaling

  Priser på overnatting og proviant
  Vi gjør oppmerksom på at prisene på hytta følger prislisten til DNT Oslo og Omegn. Andre medlemsforeninger i DNT kan ha andre priser.
  Gå til prisliste 

  Forhåndsbestilling via hyttebestilling.dnt
  Det har aldri vært enklere å bestille hyttetur på DNT-hyttene. Via hyttebestilling.dnt.no  kan du enkelt se når hytta er ledig, utforske hytter i kart og bestille plass. DNT Oslo og Omegn legger ut et begrenset antall senger for bestilling. Resten av sengene vil være åpne for drop-in.

  Betal med DNT Hyttebetaling
  Vi anbefaler alle gjester som ikke forhåndsbestiller og betale elektronisk med appen DNT Hyttebetaling  . Med denne appen kan du enkelt betale for mat og overnatting på de selvbetjente hyttene. Appen er tilgjengelig for IOS og Android. Appen fungerer også på steder uten telefon- og nettverksdekning.

  Fungerer med bank- og kreditkort fra andre land.

  Betalingsblankett
  Du kan også betale ved å fylle ut en betalingsblankett som du vil finne på hytta. Ved avreise legger du den ferdig utfylt betalingsblanketten i safen og tar med deg kopien. Da sender vi deg faktura, men vær oppmerksom på at det påløper et gebyr på kr. 50,- ved bruk av betalingsblankett. Husk å fylle inn riktig pris for overnatting ut fra alder og medlem/ikke-medlem og alt du har tatt av mat. Til orientering er det ikke lenger mulig å betale med kontanter på selvbetjeningshyttene.

  Hund

  Brebua har to hunderom, ett rom med seks og ett med fire sengeplasser og hundebur i underetasjen. Det er egen inngang til disse rommene. Det er ikke tillatt å ha hund i oppholdsrom og spiserom. Ta med underlag til hunden om nødvendig, ikke bruk hyttas sengetøy eller tepper. 

  Turtips

  Mange fine turtips finner du på Finsehytta sine sider her.

  Webkamera på Finse Stasjon.

  Fasiliteter

  • 220v
  • Booking
  • Tørkerom
  • Peis
  • Strømovn
  • Mobildekning
  • Steikeovn
  • Vann

  Passer for

  • Hund
  • Skoleklasser
  • Barnevogn
  Annonse
  SkarvheimenHardangervidda

  Adkomst mulig med

  • Kollektivtransport
  • Sykkel

  Adkomst sommer

  Tog til Finse fra Oslo eller Bergen. Brebua ligger 300 meter fra Finse stasjon. Skal du kjøre bil østfra anbefaler vi at du parkerer på Geilo eller Ustaoset. Kommer du vestfra anbefaler vi parkering på Voss. Så tar du toget videre til Finse.

  Adkomst vinter

  Tog til Finse fra Oslo eller Bergen. Brebua ligger 300 meter fra Finse stasjon. Skal du kjøre bil østfra anbefaler vi at du parkerer på Geilo eller Ustaoset. Kommer du vestfra anbefaler vi parkering på Voss. Så tar du toget videre til Finse.

  SjekkUT | Brebua - Finsehytta selvbetjening

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  153

  SjekkUT-besøk